Aanbevelingen van vrienden en bekenden brachten Henrike en Bram ter Harmsel uit Rijssen op het spoor van Adee Keukens. Daar slaagden ze - niet geheel onverwacht - voor een mooie keuken.

Henrike: "We hebben de keuken nu twee jaar en hij bevalt ons heel goed. De keuken heeft een heel grote koelkast, wat met drie kinderen heel fijn is. Ook hebben we een vaatwasser met een extra lade, zodat we veel vuile vaat kwijt kunnen. Wat ik daarnaast erg fijn vind, is de inductiekookplaat."

“We hebben de keuken nu twee jaar en hij bevalt ons heel goed. De keuken heeft een heel grote koelkast, wat met drie kinderen heel fijn is.”

"Bram wilde naar Adee Keukens omdat hij goede berichten over de keukenzaak had gehoord. Vrienden van ons hadden ook een keuken van Adee en zij vertelden dat de service heel goed is. We konden in de showroom van Adee Keukens kiezen uit meerdere keukens, maar hebben gekozen voor een tijdloze keuken met een stenen spoelbak. Het resultaat is mooi en heel anders dan veel mensen hebben!"

Op onze website kunt u meer lezen over Adee Keukens, of andere klantervaringen bekijken.