Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Zorgvuldigheid tot in de details

Wanneer je een keuken koopt bij Adee Keukens in Rijssen, dan vallen een paar dingen op. De zorgvuldigheid en aandacht waarmee de medewerkers met hun klanten omgaan. En de grote betrokkenheid van de personeelsleden bij hun werk. En dat moet ook wel, want elke keuken is persoonlijk. Tot in de details bekijken we tijdens het verkooptraject waar uw wensen liggen. En dat proberen we zo goed mogelijk ten uitvoer te brengen. Gemiddeld genomen duurt de aankoop van een keuken bij Adee Keukens misschien net iets langer. Maar dan weet u wel, dat u voor uw persoonlijke situatie de beste van de beste keus hebt! Tenslotte koop je een keuken hoogstens een paar keer in je leven. Bij Adee Keukens begrijpen we dat. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om u perfect en persoonlijk te begeleiden. Dat klanten onze werkwijze waarderen blijkt wel uit de hoge klantcijfers die zij geven.

Bezoek onze showroom

Bekijk onze bedrijfsfilm!

Showroom
Showroom

Adee Keukens lost het op

Adee Keukens wil de klant op alle vlakken van dienst zijn. Dat begint al in de showroom. Met een schitterende collectie keukens in alle stijlen en prijsklassen en volop keus in materialen, afwerkingen en apparatuur. Daarnaast besteedt Adee Keukens veel, erg veel aandacht aan service. Waar je bij andere keukenbedrijven in geval van problemen nog wel eens hoort dat de beschuldigende vinger naar de klant wordt uitgestoken, heeft Adee Keukens een andere mentaliteit. Oplossingsgerichtheid kenmerkt de houding van het Adee-team. “We zeggen altijd tegen de klant: We kunnen niet garanderen dat alles in één keer goed gaat. Maar wél dat het goed komt,” zegt bedrijfsleider Erjan de Bruin. Want tevreden klanten, daar wil deze keukenzaak in Rijssen alles voor doen.

Adee Keukens - team

In de top 3 keukenzaken Rijssen, Twente, Achterhoek

Sinds haar oprichting in 2002 is Adee Keukens een gerenommeerde keukenzaak geworden voor mensen op zoek naar keukens in Rijssen, keukenzaken in Twente en keukens in de Achterhoek. Maar ook daarbuiten vind u de keukens van Adee, zelfs tot Veenendaal, Apeldoorn en Groningen toe.
Onderzoek in 2015 onder de Rijssense bevolking heeft uitgewezen, dat Adee Keukens één van de top 3 keukenzaken is. Daarbij noemden de respondenten Adee Keukens opvallend vaak als dé nummer 1. Vanzelfsprekend is het team van Adee Keukens hier blij mee, en ‘gepast trots’. De enthousiaste medewerkers doen er dan ook alles aan om klanten in alles van dienst te zijn.

Pand Adee Keukens

Volledige controle over uw order

Om keukens perfect af te kunnen leveren, houdt Adee Keukens het liefst volledige regie over elke order. In tegenstelling tot filiaalbedrijven, voert Adee Keukens de werkvoorbereiding, het logistieke proces, de planning en montage, de administratieve afhandeling en de after-sales zelf uit. Door alles onder 1 dak te houden, kunnen we alle aandacht besteden aan u en uw wensen! Dat merkt u aan het resultaat.

Bezoek vrijblijvend onze showroom

Bij ons kiest u voor:

  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Hoogste tevredenheid: 254 klanten geven ons gemiddeld een 9,6 Qasa.nl
  • Transparante nettoprijzen en gespecificeerde offertes
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak