Vestiging Adee Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Rijssen - Adee Keukens


Contactgegevens

Vestiging Adee Keukens

Ethaanstraat 2
7463 PC Rijssen
T: 0548 - 54 09 22
info@adeekeukens.nl

Google Maps
BTW: NL 810548136 B01
KvK: 22050122
IBAN: NL59 RABO 0301 2998 11

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 7 december zijn wij gesloten Gesloten
Donderdag (koopavond) 09:00 - 21:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Mededeling: onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Maak een vrijblijvende afspraak

Zorgvuldigheid tot in de details

Wanneer je een keuken koopt bij Adee Keukens in Rijssen, dan vallen een paar dingen op. De zorgvuldigheid en aandacht waarmee de medewerkers met hun klanten omgaan. En de grote betrokkenheid van de personeelsleden bij hun werk.

En dat moet ook wel, want elke keuken is persoonlijk. Tot in de details bekijken we tijdens het verkooptraject waar uw wensen liggen. En dat proberen we zo goed mogelijk ten uitvoer te brengen.

Gemiddeld genomen duurt de aankoop van een keuken bij Adee Keukens misschien net iets langer. Maar dan weet u wel, dat u voor uw persoonlijke situatie de beste van de beste keus hebt! Tenslotte koop je een keuken hoogstens een paar keer in je leven. Bij Adee Keukens begrijpen we dat. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om u perfect en persoonlijk te begeleiden.

Dat klanten onze werkwijze waarderen blijkt wel uit de hoge klantcijfers die zij geven.

Let op: onze showroom is gevestigd op een eerste verdieping en beschikt helaas niet over een lift.

Adviesgesprek aanvragen
Showroom
Showroom

Adee Keukens lost het op

Adee Keukens wil de klant op alle vlakken van dienst zijn. Dat begint al in de showroom. Met een schitterende collectie keukens in alle stijlen en prijsklassen. En volop keus in materialen, afwerkingen en apparatuur. Daarnaast besteedt Adee Keukens veel, erg veel aandacht aan service. Waar je bij andere keukenbedrijven bij problemen nog wel eens hoort dat de beschuldigende vinger naar de klant wordt uitgestoken, heeft Adee Keukens een andere mentaliteit. Oplossingsgerichtheid kenmerkt de houding van het Adee-team. “We zeggen altijd tegen de klant: We kunnen niet garanderen dat alles in één keer goed gaat. Maar wel dat het goed komt,” zegt bedrijfsleider Erjan de Bruin. Want tevreden klanten, daar wil deze keukenzaak in Rijssen alles voor doen.

Adee Keukens Rijssen

Volledige controle over uw order

Om keukens perfect af te kunnen leveren, houdt Adee Keukens het liefst volledige regie over elke order. In tegenstelling tot filiaalbedrijven, voert Adee Keukens de werkvoorbereiding, het logistieke proces, de planning en montage, de administratieve afhandeling en de aftersales zelf uit. Door alles onder een dak te houden, kunnen we alle aandacht besteden aan u en uw wensen! Dat merkt u aan het resultaat.

Adviesgesprek aanvragen
Adee Keukens - team

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Moderne keuken met kookeiland en kastenwand