Iedere keuken indeling is mogelijk

Uw keuken is uw persoonlijke keuken. Hoe uw keuken er ook uit ziet en hoe uw keukenruimte is ontworpen, iedere keukenindeling is mogelijk. Bij Adee Keukens onderscheiden we een drietal hoofdvormen van keuken indelingen: de hoekkeuken, rechte keuken en keukens met een kookeiland. Maar natuurlijk is de indeling aan u: afhankelijk van uw wensen en budget stellen wij voor u de keuken samen die past uw woonstijl en woninginrichting. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van iedere keuken indeling die u maar kunt bedenken.
Laat u op onze website informeren en inspireren en bezoek onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin al uw wensen en de mogelijkheden worden besproken. Indien gewenst maken onze adviseurs tijdens dit adviesgesprek direct een 3D-ontwerp van uw keuken. Natuurlijk is deze gratis en vrijblijvend.

Bekijk alle keukens
Design keuken met veel opbergruimte in het kookeiland
Moderne eiland keuken in industriële stijl
Landelijke rechte keuken met fornuis en schouw.

De hoekkeuken

Verreweg de bekendste en meest populaire keuken indeling van Nederland is de hoekkeuken, of de L-keuken. Het grote voordeel van deze keuken indeling is de grote werk- en opbergruimte op een relatief kleine oppervlakte. Elke centimeter wordt optimaal benut binnen de beschikbare ruimte. Ook al oogt deze keuken indeling vrij simpel, toch worden er bij dit ontwerp regelmatig nog fouten gemaakt als men niet oplet. Bijvoorbeeld over de plaats van keukenapparatuur, of de draairichting van kastdeuren. Laat u daarom goed voorlichten bij dit ontwerp!

Lees meer over hoekkeukens
Keuken in hoekopstelling, in een landelijke sfeer

Rechte keuken

Een rechte keuken indeling past in iedere keukenruimte. Zeker voor kleinere ruimtes is deze indeling erg geschikt! Bij een rechte keuken maakt u het meest efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte: iedere centimeter wordt benut voor werk- of opbergruimte. En mocht u meer opbergruimte willen dan is een losse kastenwand een goede optie. Adee Keukens heeft een groot aanbod in rechte keukens. Laat u inspireren over deze keuken indeling!

Lees meer over rechte keukens
Witte rechte keuken met kastenwand

Keuken met kookeiland

Een droom van iedere thuiskok: een keuken met een kookeiland. De ruimte van u heen, de flexibiliteit van deze indeling, de mogelijkheden voor andere activiteiten dan koken: in de een keuken met een kookeiland kunt u zoveel meer! Het is een misvatting om te denken dat een kookeiland enkel mogelijk is in een grote woning. Onze adviseurs hebben veel ervaring met deze keuken indeling, ook in kleinere ruimtes. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Lees meer over het kookeiland
Modern landelijke keuken met eiland

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 261 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Button Doen zoals Beloofd
Landelijke keuken