Design keukens, exclusief maar toch betaalbaar

Kenmerkend voor onze design keukens is dat ze exclusief design uitstralen en toch betaalbaar zijn. Hoe dat kan? Al sinds onze oprichting leveren wij uitsluitend de allerhoogste kwaliteit design keukens en de allerbeste service. Hier doen we geen concessies aan, met als gevolg dat onze klanten ons hierom unaniem hoog waarderen.

Kiest u voor een van onze design keukens, dan weet u dat u gegarandeerd een beste koop doet vanwege onze netto prijzen. Met het vertrouwen dat er een uitstekende servicedienst achter de hand is om u compleet te ontzorgen.

Bekijk alle keukens
Greeploze design keuken met hout-kleur interieur
Ton sur Ton design keuken in U-opstelling. Wite keuken met wit werkblad en met Miele apparatuur.
Design keuken Scherpenisse, ovens

Design keukens met design onderdelen

Design keukens zoekt u misschien in de hoek van hoogglans keukens, greeploze keukens, moderne keukens, maar het zijn net zo goed de onderdelen die onze design keukens hun karakteristieke glans geven.

Een RVS aanrechtblad bijvoorbeeld oogt strak en modern, en kan, wanneer dun uitgevoerd, een bijzonder subtiele touch aan uw design keuken geven.

 

Design eilandkeuken met RVS werkblad en fornuis

Afwerking bepaalt design keukens

Ook de afwerking is bepalend of uw keuken een echte design keuken is. Hoogglans lak fronten bijvoorbeeld zijn strakker dan de landelijke paneelfronten. Ook de afwerking van uw aanrechtblad is bepalend voor de look van design keukens.

Kiest u voor een materiaal dat naadloos afgewerkt kan worden met onzichtbare, naadloze lassen en wangen, dan versterkt u het karakter van uw design keuken. Laat u daarom adviseren wat het beste bij u past. Onze design keukens zullen uw keuken strak en modern doen ogen.

Ton-sur-Ton design keuken
Design keukeneiland met kastenwand op maat gemaakt

Design keukens in strakke opstellingen

U hebt misschien al een bepaalde opstelling in gedachten, en u zoekt naar een passende design keuken. Bijvoorbeeld een opstelling met eerst een hoge kast, dan lage kasten met een aanrechtblad, een apparatuurwand en eventueel nog een hoge kast. Het mooie van onze design keukens is, dat ze in elke situatie passend zijn.

Wilt u geen in het oog springende afzuigkap meer? Zo zijn er strakke, moderne afzuigsystemen leverbaar die heel mooi aansluiten op puur design. Of wilt u helemaal geen afzuigkap meer zien? Dan kiest u voor aanrechtblad afzuiging met een van onze moderne afzuigsystemen zoals van Bora, die uw afzuiging compleet laten verdwijnen in het aanrechtblad.

Design keukens van Siematic in Haarlem

Adee Keukens verkoopt diverse merken design keukens. DBselect keukens, die zich kenmerken door uitgekiende opstellingen zonder extra’s. Keukens die gewoon al mooi zijn van zichzelf zonder luxe. Voor speciale maatwerkwensen bieden we u onze Residentic keukens op maat aan. Wellicht overweegt u om een van de design keukens van SieMatic aan te schaffen.

Bij de keukens van SieMatic worden design, topkwaliteit en luxe optimaal gecombineerd. Bezoek voor meer design keukens van SieMatic onze Haarlemse vestiging. In de recent verbouwde showroom vindt u hier onuitputtelijke inspiratie.

SieMatic keuken

Design keukens zonder bovenkasten

Als u een design keuken wilt zonder bovenkasten zijn er diverse mogelijkheden. Hier bieden onze slimme opbergfuncties een oplossing voor het ontbreken van bovenkastruimte. Zo kunt u kiezen voor een extra diep aanrechtblad met extra diepe onderkasten die u meer kastruimte opleveren.

U kunt kiezen voor extra lage onderkasten, die u ook extra kastruimte opleveren. Brede lades leveren ook weer ruimte op.

Er gaan meer keukenbenodigdheden in drie lades van 120 cm dan in vier lades van 90 centimeter breed. Handige weetjes, waar u misschien niet zo direct aan had gedacht, maar die u helpen om uw design keukens helemaal vorm te geven zoals u wenst.

Greeploos design kookeiland

Acties met design keukens

Meerdere keuken per jaar trakteert Adee Keukens haar klanten op leuke acties met design keukens. Bepaalde design keukens worden extra aantrekkelijk geprijsd, luxe apparaten worden extra voordelig aangeboden, uw bezoek aan onze showroom wordt beloond met extra voordelen.

Wilt u dit niet missen? Houd onze website en huis-aan-huis folders in de gaten waarin we deze acties aankondigen. Daarnaast zijn er altijd extra scherp geprijsde showroomkeukens. Bekijk ook eens onze design keukens die weer plaats moeten maken voor nieuwe modellen.

Bekijk al onze design keukens
Moderne design eiland met kastenwand. Voorzien van ATAG apparatuur.
Design keuken met greeploze front, in u-opstelling.

Design keukens van solide bedrijf

Mooie design keukens koop je misschien overal, maar de relatie met een keukenspecialist houdt meestal niet op op het moment van montage. Want, soms hebt u nog wel eens wat nodig zoals een extra plank, een onderhoudsmiddel. Maar het kan ook zijn dat u service nodig hebt. Daarom zoekt u naar een betrouwbaar adres, die meer doet dan alleen de levering van design keukens.

Iemand die u volledig ontzorgt. En altijd voor u klaar staat met een passende oplossing. Ga dan naar Adee Keukens. Al vele honderden hebben ons beoordeeld met een 9,6 op het onafhankelijke consumentenplatform Qasa en bevestigen onze uitstekende service. Lees hun ervaringen en laat u door hen overtuigen!

Uw keuken kopen in vertrouwen

Uw design keuken met zorg besteld en geleverd

Onze medewerkers zien er nauwlettend op toe dat uw aankoop perfect wordt uitgevoerd conform uw wensen, dat afspraken worden nagekomen en dat uw keuken met de allergrootste zorg wordt geleverd en gemonteerd. Dat begint al onderweg vanuit de fabriek, waar design keukens degelijk worden verpakt met beschermend materiaal om uw keuken onderweg te beschermen tegen schade.

Onze medewerkers in het magazijn controleren uw levering, en regelen direct zaken die niet in orde zijn. Ook wanneer uw keuken bij u thuis wordt bezorgd, controleren onze monteurs weer alles voordat ze hun klus aanvangen. Ontbrekende onderdelen worden gemeld, beschadigde keukendelen geretourneerd en teveel geleverde spullen worden apart gezet. 

Levering en montage van keukens door eigen mensen

De allerbeste design keukens door perfecte montage

Ook tijdens montage wordt uw keuken met de grootst mogelijke zorg behandeld. We dekken uw vloer af om zowel uw vloer als de keuken netjes te houden. Is eenmaal het aanrechtblad gemonteerd, dan dekken we ook dit af om het zo lang mogelijk te beschermen. Onze ervaren monteurs doen er alles aan om design keukens zo voorzichtig mogelijk te behandelen.

Maar het belangrijkst is natuurlijk, dat onze monteurs gedreven zijn om zorg en aandacht aan uw keuken te besteden, net zoals iedereen dat doet binnen ons bedrijf. Daarom werkt Adee Keukens met eigen monteurs. Vakmensen, die allemaal tot doel hebben om de klant van Adee Keukens perfect te dienen.

Bekijk andere keukenstijlen

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Design keuken met veel opbergruimte in het kookeiland