Zwarte keukens, kleurrijk en divers

Adee Keukens geeft kleur aan zwarte keukens. Ons enthousiaste verkoopteam ziet heel veel mogelijkheden om zwarte keukenopstellingen vorm te geven. Schitterend en perfect passend in uw interieur.

Lees er meer over en maak kennis met onze brede collectie zwarte keukens. O.a. mat zwarte keukens, donkere keukens, zwarte keukens met hout, zwart-witte keukens of witte keukens met zwart blad.

Bekijk alle keukens
Zwarte keuken
Zwarte keuken met greeploos front
Zwarte greeploze keuken

Zwarte keukens in meerdere stijlen

Met zwarte keukens hebt u volop ruimte om uw eigen keukenstijl te ontwikkelen. U kunt uw smaak perfect tot uiting brengen in een zwarte greeploze keuken, die met z’n strakke design modern en eigentijds aandoet.

Is uw stijl landelijk, dan kunt u zwarte keukens ook op een landelijke manier vorm geven. Bekijk dan eens onze landelijke keukens, en kies voor mat zwarte fronten. De fronten in landelijke stijl met hun panelen en zwarte strijklak kunt u desgewenst aanvullen met een schitterende toog of kasten met glazen deuren.

Zo ontstaat een zeer fraaie, zwarte, landelijke keuken. Daarnaast vindt u in onze collectie ook nog zwarte, klassieke keukens en zwarte design keukens, die met minimalistische handgrepen een subtiele uitstraling geven aan uw keuken. 

Zwarte greeploze keuken

Zwart met kleur

Zwarte keukens kunt u ook perfect aanvullen, combineren of laten contrasteren met andere kleuren. Zo hebt u er misschien nog nooit aan gedacht om zwarte fronten af te wisselen met andere kleuren fronten. De combinatie zwart-wit wordt veel gebruikt.

Of wat dacht u ervan om uw zwarte keuken te combineren met natuurlijke materialen zoals houten keukenkasten of een houten aanrechtblad? Dan geeft u uw zwarte keuken een zeer warme, chique uitstraling.

Zwart is ook een perfecte kleur om mee te contrasteren. Vaak zien we contrasten terug in zwarte keukens met wit, maar u kunt natuurlijk ook het contrast zoeken met rood, zoals een felrode Amerikaanse koelkast van Pelgrim. En wat denkt u van een witte keuken met zwart blad? Een ding is zeker, met zwart ben je niet snel klaar.

Hoogglans keuken

Zwarte keukens in diverse opstellingen

Bij Adee Keukens vindt u een breed assortiment zwarte keukens in diverse opstellingen. Zoekt u een zwarte hoekkeuken, dan doet u zeker inspiratie op. Zoekt u een rechte, basiskeuken, bekijkt u dan eens onze collectie DBselect.

Ook onze zwarte keukens met kookeiland zijn er in meerdere uitvoeringen. Het is maar net wat u zoekt, en bij Adee Keukens vindt u altijd wel zwarte keukens die aansluiten op uw wensen!

Zwarte landelijke keuken met fornuis en witte spoelbak
Zwarte keukens

Al ruim 15 jaar Adee Keukens

Adee Keukens is onderdeel van DB KeukenGroep, en bestaat al ruim vijftien jaar. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers vormen de basis van ons succes. Onze klanten geeft dit vertrouwen. Het feit dat we al ruim een kwart eeuw met succes keukens verkopen, biedt zekerheid over de continuïteit van ons bedrijf en onze dienstverlening.

De jarenlange garantie op montage die we bieden kunnen we ook echt waarmaken! Met ons ‘afspraak is afspraak principe’ houden we dit hoog. Voel u welkom om kennis te maken met ons bedrijf en ons team in onze showroom. U kunt daar uitgebreid ons aanbod keukens bekijken, inspiratie opdoen en u vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden voor uw zwarte keuken.

Adee Keukens Rijssen

Zwarte keukens zonder zorgen

In een branche die niet altijd even goed bekend staat, roeit Adee Keukens tegen de stroom in door middel van het leveren van kwaliteitskeukens en excellente service. Ons motto is: "wij ontzorgen volledig"!

Vanaf het moment dat u, op zoek naar zwarte keukens, onze keukenzaak in Rijssen binnenstapt, tot en met het moment van montage. Ervaar ook hoe wij op bijzondere wijze invulling geven aan een klantgerichte werkwijze. Welkom!

Adee Keukens - team

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

Al jaren en jaren mag Adee Keukens het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche voeren. Hier zijn we best een beetje trots op, want het keurmerk is een bewijs van onze klanttevredenheid. Een onafhankelijke instantie toetst onze werkwijze regelmatig onder onze klanten.

Alleen bedrijven die werken volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen, kunnen dit keurmerk ontvangen. Adee Keukens is dan ook met recht trotse bezitter van deze erkenning. Schaf dus met een gerust hart een van onze zwarte keukens aan!

Uw keuken kopen in vertrouwen

Volop inspiratie

Alle trends, nieuwe ontwikkelingen en apparatuur vindt u terug in onze veelzijdige showroom. Worden woonkeukens weer populair, net zoals open keukens en zwarte keukens, u ziet het terug in de collectie die we aanbieden. Prachtige, sfeervolle opstellingen, waar je niet alleen wilt koken, maar waar je het liefst de hele dag wilt zijn.

En dat niet alleen, want we denken verder om die woonkeukens zo comfortabel mogelijk te maken. Dus vindt u bij ons keukens met kookeiland, sfeervolle fornuizen, stille apparatuur, slimme opbergoplossingen zodat uw keuken altijd een geordende, rustige aanblik biedt. Moderne apparaten zoals koffiemachines die uw huisgenoten naar de keuken lokken en Quookers die je in een handomdraai kokend heet water verschaffen voor een snelle kop thee.

1. De levering van zwarte keukens

Adee Keukens kenmerkt zich door haar uiterst nauwkeurige werkwijze. Wilt u graag weten hoe het proces verder verloopt nadat u uw keuken hebt uitgezocht? Onze inkopers gaan vlot aan de gang met de inkoop van alle keukenonderdelen. Adee Keukens beschikt over een eigen logistiek apparaat, en dat is een van de voordelen van onze organisatie.

Want ondanks dat we bij DB KeukenGroep aangesloten zijn, blijven we als vestiging zelfstandig en kleinschalig werken. Hierdoor houden we de lijntjes ouderwets kort, en kunnen we goed grip houden op onze kwaliteit.

Als er iets niet goed loopt, aangepast moet worden of extra aandacht verdient, dan lopen we gewoon even bij de collega binnen. Binnen een klein team weten we van elkaar wat we doen. Dat komt de kwaliteit ook zeker ten goede.

DB KeukenGroep beschikt over haar eigen magazijn voor onderdelen van keukens en badkamers

2. Uw keuken verzameld

Prachtig zwarte keukenkasten, moderne apparatuur, bijzondere werkbladen en accessoires worden door diverse fabrikanten geleverd. Onze magazijnmedewerkers ontfermen zich over uw keukenonderdelen zodra ze worden afgeleverd.

Alles is keurig netjes in beschermend karton verpakt, de apparatuur daarbij ook nog in extra piepschuim. Onze magazijnmedewerkers controleren of de keukendelen aan alle specificaties voldoen, en of fronten, aanrechtbladen e.d. zonder beschadigingen zijn geleverd. Zodra alles binnen is, wordt uw zwarte keuken verzendklaar gemaakt.

Nauwkeurig lopen we uw order door en verzamelen we alles wat bij elkaar hoort. Zo staat uw zwarte keuken klaar voor vertrek. Klaar om gemonteerd te worden.

Levering en montage van keukens door eigen mensen

3. Voorbereiding op montage

Onze afdeling planning neemt contact met u op om het moment van montage met u te plannen. In meeste gevallen neemt de montage van keukens twee dagen in beslag. Om ervoor te zorgen dat onze monteurs zo efficiënt mogelijk kunnen werken, levert een van onze vrachtwagens uw keuken al van te voren af. De chauffeur en zijn bijrijder laden alles bij u uit, zetten het op logische volgorde, zodat onze ervaren monteurs direct van start kunnen.

4. Montage van zwarte keukens

U hebt het misschien nog niet vaak meegemaakt, maar de monteur van uw zwarte keuken zal de avond van de voren even telefonisch contact met u opnemen. Hij zal zich aan u voorstellen, en informeren of er eventuele bijzonderheden zijn. Dat is een fijn idee, want zo hebt u een beeld van wie u in huis krijgt.
Onze monteurs werken meestal met z’n tweeën.

Ze houden ervan de dag fris en vroeg te binnen, wees dus niet verbaasd wanneer ze tussen 7.15 uur en 7.25 uur bij u aanbellen. Want, 7.30 uur willen ze graag van start! U hoeft geen voorbereidingen te treffen. We gaan ervan uit dat alle aansluitingen voor gas, water en elektra in orde zijn. U hoeft ook de vloer niet af te dekken, want dat verzorgen onze monteurs met plezier voor u.

Montage van keukens en badkamers door eigen monteurs

Wat we belangrijk vinden, is dat onze klanten enthousiast zijn over hun keuken, en over onze werkwijze. We doen dan ook ons uiterste best om uw keuken perfect te plaatsen en met de minste overlast. Zo laten we bijvoorbeeld het beschermfolie op de keukenfronten zitten totdat uw keuken is opgeleverd.

En wanneer we de fronten even tijdelijk ‘parkeren’, dan gebruiken we stukjes karton om ze uit elkaar te houden en te voorkomen dat er krassen ontstaan. Zelfs doen we handschoenen aan wanneer we een rvs afzuigkap bevestigen om te voorkomen dat er vlekken en vegen op komen.


De onderkasten krijgen als eerste een plek. Een opstelling die in een hoek staat, wordt vanuit de hoek gemonteerd. Na de onderkasten wordt voorzichtig het aanrechtblad bevestigd, nog even afgedekt door karton totdat we klaar zijn met de montage van uw prachtige keuken.

Hebt u bovenkasten in uw keuken? Dan sluiten deze de rij. En een eventueel keukeneiland volgt als laatste.

Keukenmontage door eigen monteurs

Allerhoogste montage eisen

Dat onze klanten al ruim vijfentwintig jaar ons werk waarderen, zegt iets over de kwaliteit die we leveren. Zo werkt elke monteur volgens montagerichtlijnen, die we hebben vastgelegd in een handboek voor monteurs. Dit uitgebreide boek beschrijft tot in detail aan welke technische eisen de plaatsing van een keuken moet voldoen.

Maar het bevat ook gedragsregels, zoals bijvoorbeeld over het voeren van privé telefoongesprekken tijdens montage, wat niet de bedoeling is. Of het luisteren naar een radio, wat ook niet is toegestaan. Het heeft allemaal tot doel dat u zo min mogelijk last hebt van onze monteurs tijdens de plaatsing van uw keuken. Zo dragen we er graag aan bij dat u plezierige herinneringen hebt aan de montagedagen!

Zwarte keuken met eiland

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Zwarte landelijke keuken met kast en achterwand in dezelfde kleur