Aanrechtbladen

Onze collectie werkbladen is zeer divers en bestaat uit diverse prijsklassen, en is altijd van topkwaliteit. Zo kunnen wij iedere keukenstijl bedienen en vindt u altijd een aanrechtblad die past bij uw persoonlijke keuken. Onze aanrechtbladen kopen we in bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Zo kunnen we u hoogwaardige kwaliteit en jarenlang plezier garanderen. Maak kennis met onze schitterende collectie waar we zelf ook trots op zijn!

Graniet aanrechtblad

Ontdek de ideale hoogte van uw aanrechtblad

Bezoek onze showroom voor een compleet overzicht van alle materialen en kleuren aanrechtblad. Ook kunt u in onze showroom perfect de juiste hoogte van uw aanrechtblad ontdekken in ons Ergonomie Centre. Hier kunt u tot op de millimeter de juiste hoogte en diepte van het aanrechtblad bepalen. Zo voorkomt u dat het aanrechtblad te hoog of te laag gemonteerd wordt, waardoor u kans loopt op rug- en nekklachten op de lange termijn. Onze adviseurs helpen u graag in het kiezen van een aanrechtblad wat bij u past, zowel qua hoogte en diepte als het type materiaal en kleur.

Bepaal zelf de meest ergonomische verhouding in uw keuken dankzij ons hoog-laag systeem.

Werkbladen maken de sfeer

Met al die mooie werkbladen zal uw keus nog lastig worden. Neem bijvoorbeeld onze houten werkbladen zoals eiken, beuken en kersenhout. Prachtige materialen met een natuurlijke uitstraling. Ideaal voor mensen die waarde hechten aan een natuurlijke look. Wel heeft een houten aanrechtblad meer zorg nodig om het te beschermen tegen vocht en vuil. Als alternatief zou u ook kunnen kiezen voor kunststof met hout uitstraling. Een kunststof aanrechtblad is makkelijk in onderhoud en kan intensief gebruikt worden. Lees er meer over op onze site, of laat u bijstaan door onze ervaren adviseurs.

 

Advies? Maak een afspraak
Het Material Center, compleet overzicht van alle mogelijkheden

Koken zonder zorgen

Zo divers als de vele keukenactiviteiten zijn, zo divers zijn de momenten waarop u uw aanrechtblad nodig hebt. U gebruikt uw aanrechtblad om groente op te snijden, de lunch klaar te maken, koffie te zetten of om bijvoorbeeld even een hete pan neer te zetten. Al deze bewerkingen vragen nogal wat van de kwaliteit van uw aanrechtblad. We kunnen u gerust toevertrouwen dat al onze werkbladen van hoogwaardige kwaliteit zijn. Onderling zijn er verschillen in krasvastheid en hittebestendigheid. Hoe u uw aanrechtblad ook gaat gebruiken, u vindt er zeker iets tussen wat aansluit bij uw smaak en gebruiksgewoonten.

Toscaans hardsteen aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
RVS aanrechtblad