Alles over keukens

Wilt u een smaakvolle keuken, maar géén gepeperde rekening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een grote collectie keukens aan in iedere stijl die bij u past. Door ons ruime aanbod keukens vindt u altijd een keuken die overeenkomt met uw budget.

Adee Keukens hanteert nettoprijzen: transparante prijzen, zonder toeslagen of onduidelijke kortingen. Zo hoeft u nooit te onderhandelen over de beste prijs en u weet altijd waar u aan toe bent. Dit, gecombineerd met deskundige montage door eigen vakmensen en een uitstekende service, zorgt er voor dat ruim 250 klanten ons waarderen met een 9,6 op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl.

Het enthousiaste en betrokken Adee team is u graag van dienst. Tot ziens in Rijssen!

Moderne eilandkeuken met zwarte kastenwand
Modern antraciete keuken
Landelijke keuken met kastenwand. Uitgerust met modern apparatuur, zoals fornuis.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Adee, uw keukenspecialist

Welke keuken u ook koopt, u kunt bij ons rekenen op de beste service en een uiterste klantgerichte houding.

Honderden klanten beoordelen onze unieke werkwijze met gemiddeld een 9,7! Een score waar wij stiekem best trots op zijn, maar ons ook uitdaagt om iedere dag deze waardering waar te maken.

Met onze betrokken medewerkers streven wij telkens weer naar de hoogste klanttevredenheid. Bezoek gerust onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Over ons
Adee Keukens Rijssen
Landelijke keuken op maat, met eiland en fornuis