Keukens

Wilt u een smaakvolle keuken, maar géén gepeperde rekening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een grote collectie keukens aan in iedere stijl die bij u past. Door ons ruime aanbod keukens vindt u altijd een keuken die overeenkomt met uw budget.

Adee Keukens hanteert nettoprijzen: transparante prijzen, zonder toeslagen of onduidelijke kortingen. Zo hoeft u nooit te onderhandelen over de beste prijs en u weet altijd waar u aan toe bent. Dit, gecombineerd met deskundige montage door eigen vakmensen en een uitstekende service, zorgt er voor dat ruim 250 klanten ons waarderen met een 9,6 op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl.

Het enthousiaste en betrokken Adee team is u graag van dienst. Tot ziens in Rijssen!

Moderne eilandkeuken met zwarte kastenwand
Tijdloze hoekkeuken in het wit, met zwarte apparatuur
Landelijke keuken met kastenwand. Uitgerust met modern apparatuur, zoals fornuis.

Keukenstijlen

In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie keukens in verschillende stijlen. We hebben een keuken voor elke smaak, maar ook voor elke portemonnee. Laat u online inspireren over de verschillende smaken, van klassieke keukens tot hypermodern. Onze adviseurs helpen u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek graag om uw droomkeuken te ontwerpen, hierbij rekening houdend met uw budget en voorkeuren. En natuurlijk is iedere keukenindeling mogelijk. Lees op onze website meer over de diverse keukenstijlen en laat u goed voorlichten. Zo kunt u het beste uw persoonlijke keuken realiseren..

Tijdloze rechte keuken met kast
Landelijke keuken

Positieve ervaringen van onze klanten

Wij enquêteren enkele weken na oplevering al onze klanten. Deze enquête geeft ons dé informatie die van belang is om onze huidige werkwijze te toetsen aan het uiteindelijke resultaat. Ook geeft het aan dat wij een hoge mate van klantentevredenheid weten te bewerkstelligen.
Naast onze eigen klantenquêtes laten ook online klantbeoordelingen zien dat klanten onze werkwijze bijzonder hoog waarderen. De vele klanten die via mond-tot-mond reclame bij ons komen bewijzen dat mensen ons graag aanbevelen aan anderen. 

Lees ervaringen van onze klanten
Uw keuken kopen in vertrouwen

Uw keuken kopen in vertrouwen

Wij geven u graag een indruk van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Bij ons kunt u kennis maken met de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Ook kunt u van ons vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening verwachten. Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel welke de consumenten zelf aan ons toegekend hebben. Zo weet u zeker dat u uw keuken, wat een aanzienlijke investering betekent, in vertrouwen kunt kopen.

Bekijk al onze keukens
Adee Keukens - team

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 261 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Button Doen zoals Beloofd
Landelijk moderne hoekkeuken met fornuis en schouw