Adee Keukens bestaat 15 jaar

Sinds haar oprichting in 2002 is Adee Keukens een gerenommeerde keukenzaak geworden voor mensen op zoek naar keukens in Rijssen en omgeving. Adee Keukens staat bekend als een betrouwbare keukenspecialist, die alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoert. Hierdoor kan kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd worden. En zo is Adee na 15 jaar uitgegroeid tot een gevestigde naam in de keukenstad Rijssen.
Om het 15-jarig jubileum te vieren zijn er Voordeeldagen georganiseerd van woensdag 27 september tot zaterdag 30 september!

Adee Keukens - logo jubileum


Extra voordeel tijdens jubileum

Het feit dat wij 15 jaar bestaan is reden voor een feestje, met de bijpassende cadeau's. Daarom organiseren wij de feestelijke Voordeeldagen waar u onze showroom kunt bezichtigen en mee kunt genieten van alle feestelijkheden. Iedere klant krijgt een uniek jubileum cadeau, extra voordeel op apparatuur en als kers op de taart bieden wij bij aankoop van een keuken een jubileum vaatwasser aan voor slechts € 150,00! Profiteer & geniet!

Adee Keukens - 15 jaar jubileum cadeau
Profiteer van heel veel voordeel tijdens onze Voordeeldagen van 27 t/m 30 september!

Volop feestelijke activiteiten

Bij een feestelijke gebeurtenis als een 15-jarig jubileum mag een heerlijk hapje en drankje natuurlijk niet ontbreken. Daarom organiseren we tijdens Voordeeldagen diverse demonstraties met de nieuwste keukenapparatuur. Een professionele kok bereidt de lekkerste gerechten en geeft uitleg over de mogelijkheden en nieuwste trends. Ook vinden er demonstraties over brood bakken plaats, zodat u op de hoogte bent van deze snelle en gezonde manier van vers brood bereiden. 

Vrijblijvend adviesgesprek met verkoper?

Natuurlijk kunt u tijdens de Voordeeldagen onze showroom vrijblijvend bezoeken en kennismaken met onze uitgebreide collectie keuken in alle stijlen en prijsklassen. Wanneer u wenst kunnen onze verkopers u informeren over de mogelijkheden en vrijblijvend een keuken samenstellen die past bij uw wensen en budget. Wanneer u al op voorhand weet dat u een adviesgesprek wilt, dan raden wij u aan om vooraf een afspraak te maken. Graag helpen wij iedere showroombezoeker, maar in verband met de verwachte drukte kunnen wij mogelijk helaas niet iedere bezoeker zonder afspraak van uitgebreid advies voorzien.

Ja, ik maak graag een afspraak
Keuken verkoop - nettoprijzen en transparante offertes
Industriéle keuken in parallel opstelling
Industriële keuken met brede lades