Het overkomt Hennie en Dick van Huigenbosch uit Rijssen. Ze stappen hun eerste adres binnen: Adee Keukens in Rijssen. En ze zien direct de keuken van hun dromen. “De schouw trok onze aandacht. Maar de rest van de keuken viel ook helemaal in de smaak. De landelijke fronten, de ruimtelijke indeling zonder bovenkasten en de leuke halfhoge kast. Deze keuken was het gewoon precies,” vertelt Hennie van Huigenbosch.

Hennie houdt van landelijk. Daar hoort - wat haar betreft - een open keuken bij als centraal punt van de woning waar iedereen elkaar treft. “Als ik in mijn nieuwe landelijke hoekkeuken sta te koken, dan praat ik ondertussen met de kinderen die even aan de tafel bij me komen zitten. Dat vind ik een enorme vooruitgang ten opzichte van vroeger, toen de keuken nog gesloten was en de eettafel niet in de keuken stond,” vertelt ze.

Bekijk groter
Landelijke keuken Rijssen met bovenkasten

“De schouw trok onze aandacht”

De muur tussen de keuken en kamer is eruit gehaald, als onderdeel van de verbouwing. Want naast de keuken is de woonkamer ook opgeknapt. Zo ontstaat een sfeervolle, open ruimte die alle functies biedt die het gezin maar wenst. Staat Hennie aardappels te schillen, dan hoort ze ondertussen de verhalen van haar kinderen aan.

En zit je op de bank in de woonkamer, dan ervaar je de ruimte met keuken en woongedeelte als één geheel. Advies over kleur en stijl helpt hier zeker aan mee. En dat deed het echtpaar op bij Adee!

Wilt u meer lezen over deze klantervaring? Klik dan hier voor een uitgebreidere klantervaring!

Bekijk groter
Landelijke keuken Rijssen van de familie Huigenbosch