"Onze keuken hadden we 27 jaar toen het ene na het andere apparaat kapot ging. Dus gingen we om ons heen kijken voor een nieuwe keuken. We wisten dat er in Rijssen heel veel keukencentra zitten. We dachten, we gaan eens kijken bij Adee Keukens. Samen met onze kinderen gingen we de showroom binnen, gewoon om eens te neuzen. De verkoper was heel vriendelijk en beslist niet opdringerig. Hij maakte een praatje en stelde voor om even wat te schetsen voor ons. En met een tekening en een globale prijs gingen we weer naar huis. Met best een goed gevoel! En dus besloten we om bij Adee Keukens terug te komen om onze keuken te bestellen," zegt Tine Masselink uit Almelo.

"Zelf had ik me al een beetje verdiept hoe onze nieuwe keuken eruit moest komen te zien. Dus ik ging al met een globaal idee naar de showroom van Adee Keukens. Maar ook bij het tweede bezoek hadden we een leuk gesprek waar we echt wat aan hadden. We vonden de verkoper heel plezierig en hij had goede ideeën. Zo adviseerde hij ons om op een paar plekken lades te nemen in plaats van kastjes. Dat blijkt nu heel handig te zijn. Lades zijn veel overzichtelijker. Bovendien kun je er meer in kwijt. En je kunt ook moeiteloos overal bij in een la, heerlijk is dat."

“We vonden de verkoper heel plezierig en hij had goede ideeën. Zo adviseerde hij ons om op een paar plekken lades te nemen in plaats van kastjes. Dat blijkt nu heel handig te zijn.”

Monteurs werken met plezier
"De plaatsing is prima gegaan. Je kunt zien dat de monteurs met plezier hun werk doen. Ze hebben ons ook van goede suggesties voorzien. Aanvankelijk was het mijn idee om de achterwand van de keuken te betegelen. Daar had ik al mooie tegels voor uitgezocht, helemaal in de kleur van de keuken. Toen vroeg de monteur aan me hoe ik de achterwand wilde. Ik zei: nou, een deel grijs en een deel licht sauzen, en dan de tegels over de smetplint plaatsen. De monteur stelde voor om eerst te sauzen zodat ik het zou zien. En toen ik de gesausde muur zag, wilde ik helemaal geen tegels meer. Ik was blij dat hij nog niet getegeld had. Ik heb ze weer naar Adee Keukens gebracht. En ze deden er helemaal niet moeilijk over."

Met een week een nieuw aanrechtblad
"Bij plaatsing bleek dat er in de fabriek een fout was gemaakt met het maken van het composiet aanrechtblad. Het was de bedoeling dat het composiet doorliep in de gootsteenbak. Maar de bak was te hoog, hij stak boven het aanrechtblad uit. Dat was natuurlijk niet goed. De monteur ging gelijk bellen. Met een week had ik een nieuw aanrechtblad. Nou, dat was ontzettend fijn natuurlijk."

Glanzend zwart fornuis
"Nu de keuken staat ben ik heel blij met het resultaat. Het ziet er mooi uit. Ik had in het blad Landelijk Wonen Falcon fornuizen gezien. Nou, die wilde ik dolgraag in mijn nieuwe keuken. Nu staat er een glanzend zwart fornuis met vier gaspitten, een wokbrander, een oven, een combi-oven en een grill. Op de grill ga ik binnenkort vis grillen. En in de oven komt vast en zeker een heerlijke prei- of zuurkoolschotel, daar is het nu echt de tijd voor." "Met de apparatuur ben ik ook blij. Ik heb weer voor een vaatwasser van Bosch gekozen. Voorheen had ik ook een Bosch, maar in deze kan ik veel meer kwijt. Ook mijn wijnglazen passen nu in het bovenste rekje. En de automaat is stiller. En wat ook handig is, wanneer de vaatwasser draait schijnt een rood lampje op de vloer. Dan is iedereen die hem wil openen gewaarschuwd." "We zijn over alles met betrekking tot de aankoop heel tevreden. We zouden anderen zeker aanraden om bij Adee Keukens te kopen. Een superbedrijf!"

Op onze website kunt u meer lezen over Adee Keukens, of andere klantervaringen bekijken.