Moderne keuken waar u jaren mee vooruit kunt

Wanneer u een keuken aanschaft, dan wilt u er zeker van zijn dat uw moderne keuken het nieuwste van het nieuwste bevat, alle mogelijkheden verschaft die u zich kunt wensen, en dat uw moderne keuken aansluit op uw moderne woninginrichting. Bij ons vindt u zo’n moderne keukencollectie.
Ook zoekt u natuurlijk een moderne keuken die in kwaliteit onovertroffen is. Elk keukenmodel komt uit Duitsland en wordt conform hoge kwaliteitseisen vervaardigd. Bespaar uzelf een rit voor keukens in Duitsland, en maak kennis met onze grote collectie in Rijssen. Doe inspiratie op in de showroom, of kijk eens rond op de website.

Bekijk alle keukens
Landelijk moderne keuken. Met fornuis en granieten aanrechtblad. Lees meer over landelijke keukens.
Modern industrieel kookeiland
Moderne keuken met eiland. Composiet werkblad en compleet set Pelgrim apparatuur.

Moderne keuken met allernieuwste snufjes

Als keukenspecialist stellen we ons continu op de hoogte van de laatste trends in de moderne keukenwereld. We bezoeken beurzen, houden contact met onze fabrikanten, zijn geabonneerd op e-mailnieuwsbrieven en volgen de vakbladen. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van ontwikkelingen in de moderne keuken. Zijn er nieuwe materialen, nieuwe kleuren, nieuwe afwerkingsmogelijkheden, u vindt ze bij ons. Bij ons vindt u de nieuwste van de nieuwste moderne droomkeuken.
En doordat wij onderdeel zijn van DB KeukenGroep kunnen wij op grote schaal keukens inkopen. De korting die wij hierdoor verkrijgen ziet u terug in onze prijzen, waardoor u bij ons zeer scherp geprijsde moderne keukens vindt!

Moderne hoekkeuken in zwart en wit met greeploos front

Moderne keuken met luxe

Maak het uzelf gemakkelijk met onze luxe apparatuur voor de moderne keuken. Denkt u bijvoorbeeld aan stoomovens, waarin u makkelijk, smakelijk en gezond eten gaart. Koffiemachines waarmee u snel en handig een smaakvolle kop koffie zet. Kokendwaterkranen waarmee u in een handomdraai kokend water heeft. Of een kookplaat met afzuiging in één, zodat uw keuken een strakke uitstraling krijgt. Met luxe apparatuur kunt u uw tijd in de keuken zo comfortabel maken als u maar wenst.

Moderne keuken met eiland en houten kastenwand
Moderne witte keuken met bovenkasten

De beste moderne keukens

Een keuken koop je maar een paar keer in je leven. Daarom is het zaak om goed na te denken over uw moderne keuken. Wij denken graag met u mee. Onze moderne keukens vertegenwoordigen alle mogelijkheden voor ergonomisch werken bijvoorbeeld. Maar ook bieden ze u handige toepassingen zoals soft-close sluitingen die deuren geruisloos laten sluiten, dimbare led-verlichting en handige ladeverdelers om uw lades netjes te houden.
Een aankoop van een moderne keukenopstelling bij ons zal u nooit teleurstellen. Wij geven u het beste advies, bieden u een uitstekende montage door eigen vakmensen en streven naar het hoogst haalbare serviceniveau. Dat klanten onze werkwijze waarderen blijkt wel uit de enthousiaste klantverhalen die op onze website en op online reviewsites te vinden zijn!

Uw keuken kopen in vertrouwen

Moderne keuken met perfecte aansluiting op interieur

Uw moderne keuken moet naadloos aansluiten op uw woninginrichting. In welke woning u ook woont, welk interieur u ook heeft, onze moderne keukens harmoniëren schitterend met uw stijl.
Bekijk onze collectie moderne keukens. U vindt er volop inspiratie over de moderne keukenstijl, maar ook de stijlen landelijk, design, klassiek en tijdloos.

Bekijk andere keukenstijlen
Moderne keuken met schiereiland en greeploos front

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 255 klanten geven ons gemiddeld een 9,8 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Moderne keuken in robuuste uistraling