Landelijke keukens: warm en sfeervol

De landelijke keuken roept de sfeer op van nostalgie en landelijke rust, ouderwetse warmte en gezelligheid maar ook van modern comfort. Een landelijke keuken heeft een unieke sfeer, die bijvoorbeeld weer anders is dan in de designkeuken.

De gezelligheid en warmte in landelijke keukenruimtes is typerend voor dit soort keukens.
In onze showroom vindt u een uitgebreid aanbod keukens in landelijke stijl. Van compact en goedkoop, tot groot en robuust.

Bekijk al onze keukens online of bezoek onze showroom. Op deze pagina vindt u meer informatie over landelijke keukens, de mogelijkheden, maatwerk en de werkwijze van ons bedrijf.

Bekijk alle keukens
Landelijke keuken
Landelijke keuken
Grijze landelijk keuken met eiland. Compleet met kastenwand en fornuis.

Landelijke keuken met extra's

De echte landelijke keuken is ruimtelijk en biedt veel wooncomfort. De landelijke keuken van vroeger was immers een plek waar niet alleen gegeten werd, maar men deed er eigenlijk alles. Een landelijke keuken van nu moet dus van alle gemakken voorzien zijn.

Speciale aandacht richten we op onze Excellentic keukens. In onze Excellentic collectie vindt u grote keus landelijke keukenontwerpen, met vele extra's. Intelligente opbergsystemen, luxe kookplaten zoals gas-op-glas en chique aanrechtbladen.

Modern landelijke keuken met eiland en kastenwand.
Landelijk moderne keuken met bar en kastenwand
Landelijke keuken

Een landelijke keuken op maat

Wijken uw wensen misschien toch af van de landelijke keukens die u op onze site tegenkomt? Zoekt u een landelijke keuken, compleet passend in uw persoonlijke situatie? U wilt misschien kunnen variëren in de afmetingen van uw kastjes. Of u hebt andere ideeën over de vormgeving van uw landelijke keuken.

Binnen onze Residentic maatwerkkeukens is nagenoeg alle maatwerk mogelijk, en u betaalt nauwelijks meer dan voor standaardkeukens. Steek uw licht eens op binnen onze Residentic collectie. De mogelijkheden op landelijk gebied zullen u verrassen!

Landelijke keuken met kastenwand. Uitgerust met modern apparatuur, zoals fornuis.

Landelijke keuken van hout

Hout is een populaire materiaalsoort in de landelijke keuken, hoewel andere natuurlijke materialen ook veel voorkomen. Lichte kleuren als crème en eikenwit en keukenkasten met uitgefreesde motieven geven de landelijke keuken haar speciale karakter.

De keukentafel is vaak donker van kleur, of wit. Wanneer u de ruimte hebt, plaatst u een opvallend fornuis. Een fornuis maakt de authentieke sfeer van de landelijke keuken compleet af.

Houten keuken met spoeleiland en kastenwand. Bekijk al onze houten keukens online!

Old Wood met landelijke touch

Voor een groot overzicht van landelijke keukens raden we u onze Old Wood collectie aan. Hier vindt u landelijke keukenopstellingen met een doorleefd karakter. Stoere houten fronten, opvallende noesten en zaagslag, in de Old Wood collectie mag hout ècht hout zijn.

Wanneer de landelijke sfeer u aanspreekt, en u houdt van massieve keukens, dan gaat u voor onze Old Wood keukenontwerpen gegarandeerd voor de bijl. Bekijk in onze showroom het aanbod Old Wood keukens. Stoer en decoratief!

Landelijk moderne keuken. Met fornuis en granieten aanrechtblad. Lees meer over landelijke keukens.
Landelijke keuken

De beste landelijke keuken

Als keukenspecialist weten wij als geen ander dat de kwaliteit van de keuken van veel factoren afhankelijk is. Niet alleen van de kwaliteit van de onderdelen – daarom verkopen we enkel A-kwaliteit producten – maar juist ook van het proces wat in gang wordt gebracht nadat de handtekening is gezet.

Om de hoge kwaliteit van product en organisatie te waarborgen werken wij alleen maar met eigen mensen. Zowel bij het bestellen, leveren als plaatsen van de keuken. Hierdoor hebben wij altijd grip op alle processen en kunnen wij de hoogste kwaliteit waarborgen. 
Dat deze werkwijze gewaardeerd wordt door onze klanten blijkt wel uit de vele enthousiaste klantbeoordelingen, zowel op onze website als op online reviewsites!

Bekijk andere keukenstijlen
Adee Keukens - team

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Landelijke keuken