Klassieke keukens van weldadige luxe

Kastfronten afgewerkt met sierlijsten, zwierige krullen en biezen er in gefreesd, details in marmer, koper, brons of zelfs in goud, zo herkent u onze klassieke keukens.

Elke klassieke keuken ademt een weldadige luxe uit, maar ook de rust en warmte van klassieke tijden. In onze collectie vindt u veel keus in klassieke keukens, met schitterend bijpassende aanrechtbladen. Bekijk ze eens op onze site, of doe nog meer inspiratie op in onze showroom!

Bekijk alle keukens
Witte klassieke hoekkeuken met fornuis en schouw

Creatief en ontwerpgericht

Keukenstijlen kunnen heel divers zijn, maar ook in elkaar overlopen of elkaar overlappen. Uw woonstijl is voor ons richtinggevend bij het uitdenken van een creatief ontwerp voor een klassieke keuken.

Soms blijkt dat de keuken van uw voorkeuren meer klassiek neutraal is met een ingetogen sfeer, soms gaat een klassieke keuken de kant op van klassiek nostalgisch met een link naar het plattelandsleven van vroeger zoals een schouw en fornuis. Welke vorm uw klassieke keuken ook krijgt, bij ons vindt u de klassieke keuken van uw dromen, die perfect past in uw stijl en budget!

Klassieke rechte keuken met schouw en bovenkastjes
Klassieke keuken met bovenkastjes

Breed spectrum klassieke keukens

Het aanbod in klassieke keukens is breed en u kunt er meerdere kanten mee op. In de pure klassieke keuken vormen fraai afgewerkte materialen en moderne apparatuur een logische combinatie.

In de nostalgisch klassieke keuken zien we nog steeds die fraai afgewerkte materialen terug, maar is de rvs spoelbak vervangen door een nostalgisch alternatief zoals een porseleinen spoelbak. De klassiek moderne keuken is een middenweg tussen modern en nostalgisch met klassieke houten kastdeuren in een moderne kleurstelling, of strakke lijnen met toch hier en daar een decoratief element.

Zo kunt u met een klassieke keuken als basis diverse richtingen uit, net waar uw persoonlijke stijl ligt. Laat u adviseren door iemand met verstand van keukenstijlen!

Witte klassieke hoekkeuken met schouw en bovenkasten

Prijzen van klassieke keukens

De luxe die kenmerkend is voor een klassieke keuken, zou u misschien op het verkeerde been van ‘te duur’ kunnen zetten. Toch bieden we in elke prijsklasse klassieke keukens aan. Zo vindt u in de klasse 7500 tot 12.500 euro veel klassieke keukens, maar ook in de prijsklassen eronder of erboven.

Het is maar net waar uw wensen liggen, die zijn bepalend voor uw uiteindelijke keukenontwerp. Wij denken graag met u mee bij de vormgeving van de klassieke keuken van uw dromen, vallend binnen uw budget!

Bekijk andere keukenstijlen

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Witte klassieke hoekkeuken met fornuis en schouw.