Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Keukenstijlen

Houdt u van minimalistisch design, of geeft u juist de voorkeur aan een landelijke sfeer? In ons brede aanbod van keukenontwerpen vindt u alle keukenstijlen terug. Van modern tot klassiek, van wit tot kleurrijk. Het is een feest om al onze keukenstijlen te zien. Geniet er ook van en laat u inspireren.

Landelijke keuken

Onze landelijke keukenstijl creëert rust in huis. Een rust die weldadig aandoet na een drukke werkdag of andere drukke bezigheden. In deze keukens kom je tot jezelf. Bekijk ons grote aanbod landelijke keukens in diverse uitvoeringen. Van rustieke paneeldeuren met nostalgische handgrepen tot aan klassieke fornuizen toe.

Lees meer over landelijke keukens
Landelijke rechte keuken met fornuis en schouw.

Moderne keuken

Als liefhebber van modern design houdt u van overzichtelijke ontwerpen, strakke lijnen en geen franjes. Voegen en naden zoals in tegelwanden zijn voor u uit den boze. Op zoek naar een kenner van moderne keukenstijlen? Lees meer over de moderne keukenstijl en bekijk onze moderne keukenmodellen.

Lees meer over moderne keukens
Moderne woonstijl: modern keuken met kookeiland en kastenwand

Design keukens

Tegenovergesteld van de landelijke of klassieke keuken vindt u de design keuken. De keukenstijl heeft veel overeenkomsten met de moderne keuken. Er wordt gebruik gemaakt van hoogglans materialen, strakke fronten en opvallende details. En natuurlijk is de design keuken uitgerust met de nieuwste technische snufjes. Met een design keuken geeft u uw keuken een uitgesproken modern karakter. Helemaal van deze tijd, zonder concessies.

Lees meer over design keukens
Moderne design eiland met kastenwand. Voorzien van ATAG apparatuur.

Houten keuken

Fronten met noesten en zaagslag maken uw houten keuken uniek. Maar er zijn natuurlijk ook tal van andere houtsoorten die hun eigen uitstraling hebben. Ook zonder noesten en zaagslag voor als je het net wat verfijnder wilt. Bekijk onze brede en diepe collectie en lees meer over deze keukenstijl.

Lees meer over houten keukens
Houten landelijk moderne keuken

Tijdloze keuken

Dat tijdloos saai zou zijn is echt een misvatting. In onze collectie vindt u alle keukenstijlen terug, maar u zult het met ons eens zijn dat de tijdloze keukenstijl in schoonheid beslist niet onderdoet voor de andere keukenstijlen. Laat u informeren over de tijdloze keuken.

Lees meer over tijdloze keukens
Een witte tijdloze keuken met kastenwand. Inclusief tabel en stoelen.
Landelijke hoekkeuken op maat gemaakt
Grijze landelijk keuken met eiland. Compleet met kastenwand en fornuis.

Greeploze keuken

In greeploze keukenontwerpen worden technieken steeds verfijnder. Van geavanceerde technieken om met een simpele touch deuren en lades te openen tot geïntegreerde afvalemmers die met een druk van uw knie opengaan. Handig voor als je letterlijk je handen vol hebt.

Lees meer over greeploze keukens
Greeploze keuken

Hoogglans keuken

Hoogglans keukenontwerpen zijn er in alle kleuren. Ook witte keukens kom je binnen deze collectie vaak tegen. Opvallend vanwege hun frisheid, modern vanwege hun strakke uitstraling. Laat u informeren over de hoogglans keukenstijl om te kijken of dit type keuken bij u past. 

Lees meer over hoogglans keukens
Hoogglans keuken

Klassieke keuken

De klassieke keukenstijl wordt gekarakteriseerd door rijke stoffen, landelijke meubels en authentieke kleuren. Deze keukenstijl ademt de sfeer, rust en orde van vroeger uit. Ontspannen, relax en comfortabel leven is hier uitstekend mogelijk. Wij hebben een groot aanbod klassieke keukens. Laat u informeren en inspireren!

Lees meer over klassieke keukens
Witte klassieke hoekkeuken met fornuis en schouw