Witte keukens, oogstrelende schoonheid van uw woning

Wanneer u de showroom binnenstapt en u treft het net dat de geur van vers gebakken gevulde koeken u tegemoet komt, dan bent u zeker weten aangeland bij Adee Keukens in Rijssen. Wij heten u warm en hartelijk welkom! Bekijk onze prachtige keukens die onze ontwerpers op basis van jarenlange ervaring en aan de hand van de nieuwste trends hebben ontworpen.

Ze zijn stuk voor stuk schitterend geworden. En zoals u ziet, witte keukens zijn er in allerlei soorten, maten en stijlen! Met een van onze witte keukens kunt u dus in elke woonstijl zeker slagen. Loop eens rustig rond, en laat u adviseren wanneer het u schikt. We staan voor u klaar met gedegen advies.

Bekijk alle keukens
Witte keuken
Witte keuken in rechte opstelling
Witte keuken

In harmonie met interieur

Je kijkt ernaar en denkt, wat zie ik nu? Zie ik keuken of interieur? Zo vloeiend smelten onze witte keukens samen met hun omgeving. We kunnen onze witte keukens zo ontwerpen, dat ze als het ware wegvallen tegen de achtergrond waar ze deel van uit maken.

Geeft u het eiland vervolgens een contrasterende kleur zoals warm antraciet, dan trekt het de aandacht weg van de witte keuken die daardoor optisch samenvalt met de achtergrond. Met deze ontwerpen witte keukens geeft u op een verrassende manier bijzondere stijl aan uw interieur.

Bekijk al onze witte keukens
Witte SieMatic keuken met eiland. Bekijk tientallen witte keukens op onze website.

Landelijke witte keukens

Witte keukens in landelijke stijl zijn en blijven populair. Je ziet ze niet alleen in grote boerderijen, herenhuizen, maar net zo goed in allerlei types woningen. Landelijke keukens ademen zoveel sfeer dat ze veel mensen aanspreken. Zeker ook van landelijke witte keukens vindt u een paar schitterende opstellingen in onze collectie.

Een mooie manier om zulke witte keukens af te werken is bijvoorbeeld met een schouw, een nostalgisch fornuis en een wandplank om persoonlijke accessoires neer te zetten. Tegenwoordig worden witte keukens ook veel gecombineerd met in mozaïek getegelde achterwanden, waardoor ze een Zuid-Europese look krijgen. En helemaal prachtig zijn zulke witte keukens natuurlijk wanneer u voor een bijpassende tegelvloer kiest!

Landelijke keuken

Moderne witte keukens

Je hoeft niet per se een landelijke stijl te hebben om een traditioneel fornuis te kunnen waarderen. Zeker de zwarte fornuizen met stijlvolle chromen beugels zijn echte sierstukken voor elke keuken. Zeker ook witte keukens met fornuis kunt u een moderne touch geven.

Door te kiezen voor strakke fronten zonder profiel of kader, en door het aanrechtblad als het ware te laten zweven boven de onderkasten. Dat dit een heel bijzondere uitstraling geeft, ziet u direct! Zo subtiel kunnen witte keukens dus ook zijn.

Witte greeploze keuken
Witte tijdloze keuken in hoekopstelling

Witte keukens met moderne apparatuur

Alle A-merken apparaten kunnen in onze witte keukens worden gemonteerd zoals Neff, Bosch, Pelgrim, ATAG, Siemens, Miele en nog vele andere merken. Kenmerkend voor onze apparatuur is dat ze voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Het ontwerp biedt door middel van slim design alle ruimte en veiligheid, ook voor kinderhandjes. Ook aan ergonomie en comfort is gedacht. Wanneer u zich verdiept in onze mooie collectie witte keukens, dan zult u verrast zijn door hun elegante uitstraling en alle moderne mogelijkheden die onze nieuwe apparaten bieden!

Prachtige apparatuur voor witte keukens

Steeds meer voldoen moderne keukens met allerlei slimme toepassingen aan de hoge eisen van de hobby-kok. Zo is het geen uitzondering meer om verschillende heerlijke gerechten tegelijkertijd in de oven te bereiden. Maar, u wilt natuurlijk absoluut geen smaakoverdracht.

In onze showroom kunnen onze verkopers u uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden op het gebied van ovens en fornuizen. Daarbij biedt onze showroom u direct de mogelijkheid om veel soorten apparaten te bewonderen en te proberen. Zo weet u zeker dat u ook wat betreft apparatuur een keuze maakt die past bij uw wensen.

Moderne keuken

Innovaties in witte keukens

Een regelrechte innovatie is de werkbladafzuiging vanuit het aanrecht. Bij deze manier van afzuigen hebt u geen afzuigkap meer nodig. Hiermee kunt u de opstelling van uw witte keuken nog verder afstemmen op uw persoonlijke smaak.

Wilt u graag een grote koof boven uw aanrecht, een doorlopende wandplank, of nog meer kastruimte boven uw aanrechtblad? Werkbladafzuiging maakt het mogelijk!

Adee Keukens heeft ervaring met deze vooruitstrevende manier van het afvoeren van kookluchtjes en overtallig vet direct naast de kookplaat. Geruisloos en geurloos. Laat u eens voorlichten over de mogelijkheden in witte keukens. Overigens, ook in appartementen wordt werkbladafzuiging veelvuldig toegepast.

Bora afzuigkap

Kookplaat bediening met 1 knop

Een unieke oplossing om uw kookplaat te bedienen die en comfortabel, kindvriendelijk, en makkelijk in het schoonmaken is, is de TwistPadFire van NEFF. Ideaal om witte keukens mee uit te voeren, want deze bedieningsknop is afneembaar.

Moderne witte keukens geeft u dus zo een extra strakke uitstraling, ook door het mooi vormgegeven design. En u hebt alle kookzones met slechts één knop onder controle.

Beleef het in onze showroom

Welk kooktype bent u? Zoekt u naar witte keukens die praktisch moeten zijn, maar waar u niet per se lang in hoeft te verblijven? Of hebt u graag een leefkeuken, zodat u alle ruimte hebt om te zitten en om heerlijk te kokkerellen?

Of legt u de lat hoog met culinaire hoogstandjes, en zoekt u naar witte keukens met mogelijkheden die hierin voorzien? Een combinatie van deze drie? Onze showroom laat u alles beleven. Kom gewoon langs. Ervaar onze diversiteit in witte keukens en kies uw type keuken!

Adee Keukens Rijssen
Witte landelijke keuken met fornuis
Witte moderne keuken met losstaande kast

Werkwijze van witte keuken kopen

Ongetwijfeld hebt u al hier en daar rond gekeken naar mooie, witte keukens. Op internet kun je de mooiste witte keukens vinden, maar daar alleen bent u niet mee geholpen. Ten slotte is elke keuken persoonlijk, en bent u gebaat bij eerlijk en deskundig advies. En dan komt er bij de aanschaf van een keuken ook altijd nog iets extra’s kijken: montage en service.

U wilt natuurlijk zeker weten dat dat goed in orde is! Onze werkwijze kenmerkt zich door gedrevenheid, nauwkeurigheid, perfectie en oog voor detail. We monteren en onderhouden onze keukens uitsluitend met eigen mensen. Zo hebben we ook optimale controle over het complete proces. Daardoor kunnen we u verzekeren van kwaliteit!

Keuken verkoop - nettoprijzen en transparante offertes

Oriëntatie en advies

Tijdens een eerste afspraak brengen we uw wensen en ideeën in kaart. Wij adviseren slechts, u bent degene die de keuzes maakt. Bij de aanschaf van een van onze witte keukens kiest u bijvoorbeeld welke kleur witte fronten u wilt.

Binnen onze collectie Residentic keukens op maat is namelijk elke RAL en Sikkens kleur mogelijk. U kiest ook voor een afwerking, wel of geen lak, etc. Daarnaast is natuurlijk uw aanrechtblad van belang en de apparatuur.

Het begint vaak met wat vage ideeën, maar tijdens een eerste gesprek mondt dat uit in een concrete keukenopstelling. Een klein voorproefje krijgt u alvast wanneer u uw ideeën vertaald ziet in een 3D ontwerp.

Op basis hiervan verzorgen we uw offerte, die we helder en overzichtelijk opbouwen. Zo ziet u ook direct dat onze prijsstrategie simpel is. De prijzen van onze witte keukens zijn laag en netto. U weet precies waar u aan toe bent.

Het Material Center, compleet overzicht van alle mogelijkheden

Het traject na handtekening

Nadat u uw handtekening heeft gezet, starten we het bestelproces van witte keukens. Het leidingsschema dat u van ons ontvangt, toont waar de leidingen lopen, de aan- en afvoerpunten en de punten voor elektra.

Onze inkopers doen nog een extra check, om er zeker van te zijn dat u de juiste producten in de juiste afmetingen ontvangt. U moet er toch niet aan denken dat u een aanrechtblad van 308 cm ontvangt in plaats van 318 cm.

Ook wanneer alle keukenonderdelen binnenkomen in ons magazijn, controleren we weer of alles klopt met uw bestelling. Mocht er in dit traject iets mis zijn gegaan, dan kunnen we nog bijsturen. Zo doen we er alles aan om de bestellingen van witte keukens perfect te laten verlopen.

Hier merkt u ook weer de voordelen van onze kleinschalige organisatie. Omdat de lijnen kort en informeel zijn, is de kans op miscommunicatie klein. We kijken bij wijze van spreken vanuit ons kantoorraam mee naar de keukens die geleverd worden. En dit komt de kwaliteit zeer ten goede.

Montage en oplevering van witte keukens

Stel, u hebt een van onze mooie witte keukens aangeschaft. Krijgt u dan iemand van een ander bedrijf over de vloer die uw witte keuken komt monteren? Het antwoord is: nee.

Adee Keukens in Rijssen, en ook onze andere vestigingen, werkt uitsluiten met eigen mensen. Dat doen we omdat we volledige controle willen houden over de afspraken met onze klanten. Ons montageteam bestaat uit gedreven monteurs die het u graag naar de zin maken. En dat merkt u direct!

Vaak bellen we de avond van tevoren onze klanten op om ons voor te stellen en te informeren of er nog bijzonderheden zijn die we moeten weten voor de plaatsing van witte keukens. Zo weet u al een beetje wie u in huis krijgt. Voor u een vertrouwd idee!

Montageteam

Montage zonder zorgen

Ontzorging, dat lijkt zo’n trendy uitdrukking, maar bij Adee Keukens in Rijssen geven we er op een traditionele manier invulling aan. Onze enthousiaste medewerkers doen hun uiterste best om te zorgen dat uw droomkeuken perfect en volgens afspraak gerealiseerd wordt. We proberen ons aan onze afspraken te houden, we streven ook naar het allerhoogste serviceniveau, kortom, u hebt geen enkele zorg over de montage van een van onze witte keukens.

Montage van keuken door eigen monteurs

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Witte keuken