Rode keuken
Rechte groene keuken in tijdloos ontwerp
Grijze keuken met eiland, in modern landelijke stijl

Keuken kleuren in uw keuken

Een eenvoudige manier om kleur aan uw keuken te geven, is een opstelling uit te kiezen, en deze te laten uitvoeren in andere keuken kleuren. Wellicht dat u in deze richting denkt, maar met onze ontwerpersblik zien wij tal van andere, creatieve manieren om keuken kleuren toe te passen in uw woning. Daag ons uit en sta versteld van hoeveel leuke ideeën er mogelijk zijn.

Bekijk al onze keukens
Moderne blauwe keuken met witte kastenwand

Keuken kleuren aan de wand

U kunt uw keuken neutraal houden, en kleur geven aan uw wanden bijvoorbeeld. Zo ontstaan er schitterende effecten. U kunt bijvoorbeeld uw zwarte keuken tegen een taupe wand laten plaatsen. Ook bijzonder is de rode keuken tegen de grijze wand. Een luxe, chique uitstraling verkrijgt u met zwarte accenten in uw keuken. Weer een totaal andere sfeer bereikt u met een witte keuken tegen bijvoorbeeld een groene wand. Zo haalt u de natuur uw woning in. Groen is een typische natuurkleur, en zeker gecombineerd met hout vormt het een decor van een mooi bos. De combinatie van kleuren, materialen en vormen geeft een versterkend effect aan de gekozen sfeer. Onze ontwerpen in 3D laten u dat op een realistische manier zien.

Groene landelijke keuken

Keuken kleuren gecombineerd

Keukens die uit meerdere delen bestaan, zoals de keuken met het kookeiland, lenen zich er perfect voor om met kleuren te spelen. Het is maar net welke accenten u wilt leggen. Mag de nadruk liggen op het eiland? Geef deze een spannende, diepe kleur zoals rood of blauw! Door het keukendeel aan de wand een van de zachtere keuken kleuren te geven, springt het eiland er des temeer uit.

Zwarte keuken kleuren

Zwarte keuken kleuren zijn zonder discussie chique en luxe. Zwarte keuken kleuren hebben een extra mooi effect op uw keuken wanneer u het contrast opzoekt. Combineer zwart bijvoorbeeld met wit. Zwarte en witte fronten. Of, een zwarte ombouw met witte kasten of net andersom. Op een nieuwe manier trendy, maar niet minder mooi, zijn de matzwarte keukenkasten. Oogt zwart al bijzonder exclusief, matzwart is helemaal bijzonder. Over het algemeen maakt een zwarte keuken uw keukenruimte wel donkerder. Maar wist u dat een traditionele, wit met zwart geblokte keukenvloer de ruimte aanzienlijk vergroot? Zeker wanneer deze in een diagonaal patroon is gelegd.

Lees meer over zwarte keukens
Zwarte greeploze keuken

Witte keuken kleuren

Witte keukens zijn nog altijd veelgekozen keukens. Wit verveelt nu eenmaal niet snel, en past ook goed in diverse stijlen woningen. Toch zien we het elke keer weer als een uitdaging, om ook met witte keuken kleuren een ontwerp te vinden dat verrast. Elke keer weer zijn onze ideeën fris en creatief. Een leuk voorbeeld is een hoogglans witte keuken, gecombineerd met een warme laminaat vloer. Maar wat u ook kunt doen, is een witte keuken plaatsen op een houten parketvloer. Het steriele wit en het warme houtdecor geeft een mondain effect. Bent u ook op zoek naar een nieuwe toepassing van keuken kleuren? Spreek eens met onze medewerkers, we adviseren u graag op alle fronten.

Lees meer over witte keukens
Witte tijdloze keuken in hoekopstelling

Grijze keuken kleuren

Grijs is weer terug van weggeweest, en lijkt populairder dan ooit. En dat is geen wonder, want grijze keuken kleuren doen het verrassend goed in moderne woonsferen, met industriële elementen, of in de natuurlijke keukens. Wel adviseren we altijd om in een grijze keuken kleuren te combineren. Met wit, rood, andere grijstinten of bijvoorbeeld een zwart fornuis. Anders kunnen grijze keuken kleuren wel eens een beetje saai worden.

Lees meer over grijze keukens
Leisteen grijze keuken met kastenwand

Rode keuken kleuren

Rood is altijd een opvallende kleur, en daar moet je van houden. In keukens zijn diverse rode keuken kleuren heel schitterend! Denkt u zich eens een rode hoogglans keuken in, gecombineerd met zwarte, grijze en witte elementen. Uniek en zeer fraai. Bestaat uw keuken uit een keuken met een eiland, dan is deze opstelling ideaal om verschillende keuken kleuren te kiezen. Mag uw eiland opvallen, dan laat u deze eruit springen in hoogglans bordeaux rood. De keuken tegen de wand geeft u dan een crème tint. U kunt het ook andersom doen natuurlijk wanneer u het wanddeel wilt accentueren.

Lees meer over rode keukens
Rode keuken

Blauwe keuken kleuren

Met name het materiaal is van invloed op de uitstraling van diverse blauwe keuken kleuren. Zo oogt een blauwe, houten keuken warmer dan een blauwe hoogglans keuken, zelfs al zou dit in dezelfde tint zijn. Blauw is van zichzelf een van de koelere keuken kleuren, en dat hoeft geen probleem te zijn, zolang het maar past bij uw inrichting. Combineert u blauw hoogglans met een glazen aanrechtblad en een zwarte keukenvloer, dan ontstaat een modern, zakelijk interieur. Bent u liefhebber van blauwe hoogglans, maar zoekt u ook naar warme keuken kleuren? Kies dan uw fronten uit in eikenhout! Een verrassende, warme samensmelting van woonsferen! Overigens speelt blauw ook een rol bij de ruimtelijkheid van een keuken. Zo zagen we onlangs een kamer die in heel lichtblauw was gesausd. Optisch leek deze ruimte veel groter. Zoekt u dus naar een manier om uw keuken ruimte te geven, maar wilt u geen wit? Overweeg dan subtiel blauw en bekijk of dat het effect is dat u zoekt.

Lees meer over blauwe keukens
Landelijke keuken in de kleur blauw, met zwart fornuis en witte spoelbak

Kleuren in kleine ruimtes

In kleine ruimtes kunt u het beste kiezen voor lichte keuken kleuren, idealiter wit. Wit vergroot uw keuken optisch, zeker wanneer u houdt van ruimte, is wit nog altijd een perfecte keuze. En nog steeds kunt u met kleuren accenten leggen in de witte keuken! Bent u gek op hardgeel, dan zijn gele, open regalen vrolijk en zonnig. Of u geeft bepaalde fronten een andere tint. Zolang als wit maar de boventoon blijft voeren behoudt u een witte, ruimtelijke keuken. Vrolijke kleuren als rood, oranje of geel hoeft u niet te vermijden in de kleinere keuken. Zo gaan een oranje keukenblok en oranje tegels prachtig samen met een witte keukentafel, een plafond in een lichtere tint en een niet al te donkere vloer. Wanneer u met deze keuken kleuren aan de slag gaat, let u dan wel op voldoende daglicht. Net zo belangrijk is het, dat licht kan reflecteren op een glanzende vloer of hoogglans kasten. Want ook spiegeling oogt ruimtelijk. 

Witte landelijke keuken met fornuis

Keuken kleuren in elke RAL en Sikkens kleur

Het overgrote deel van onze keukens is in meerdere keuken kleuren leverbaar. Toch kan het voorkomen dat u bij onze keukenopstellingen niet de tint vindt die bij u past. Onze Residentic keukens op maat maken elke RAL en Sikkens code werkelijkheid in uw keuken. Deze keukens worden in Nederland gemaakt, en kenmerken zich door ambachtelijkheid, degelijkheid en individualisme. En u betaalt er nagenoeg niets meer voor dan voor een keuken uit onze showroomcollectie.

Zwarte landelijke keuken met fornuis en witte spoelbak
Zwarte keukens
Witte greeploze keuken

Solide keukenzaak

Bij de aankoop van een keuken wilt u natuurlijk weten bij welke keukenzaak u terecht komt. En dat is niet zo vreemd, want u bent op uw keukenleverancier aangewezen voor service en garantie. U wilt dus vooral uw aankoop doen bij een bedrijf met kwalitatief goede keukens, uitstekende dienstverlening en vanzelfsprekende service. Wel, bij Adee Keukens vindt u dit. Al onze medewerkers zetten zich tot het uiterste in om het de klant perfect naar wens te maken met ‘Keukens met een 9+’. We hebben een ‘Afspraak is Afspraak’ mentaliteit en we houden van transparantie en betrouwbaarheid. Het is een van de redenen dat we werken met eigen mensen, omdat we het belangrijk vinden dat al onze medewerkers dit ook uitstralen naar onze klanten. Het mag dan ook best genoemd worden, dat elke nieuwe medewerker intern een training krijgt over het ‘DB KeukenGroep – DNA’. En met DNA bedoelen we natuurlijk die karaktereigenschappen waardoor het voor de klant zo plezierig is om bij ons een keuken aan te schaffen. Tijdens deze training leren onze medewerkers hoe belangrijk wij u als klant vinden, en alles wat gedaan moet worden om het de klant uitstekend naar wens te maken. U begrijpt, hier stellen wij hoge eisen aan. U mag van ons dan ook de beste montage en het hoogste serviceniveau verwachten! Kom dus voor keukens met de hoogste tevredenheid naar Adee Keukens in Rijssen.

Keukens in alle kleuren voor nettoprijzen

Bij Adee Keukens ondervindt u de voordelen van een kleinschalige organisatie. Hier sneeuwt u niet onder, maar kennen ze u persoonlijk. Als onderdeel van DB KeukenGroep kunnen wij de laagste prijzen hanteren, want onze keukens worden op grote schaal ingekocht. Zo ontstaat volumevoordeel dat u niet zult missen! De prijzen van onze keukens zijn dan ook laag, en altijd netto zonder opslagen of toeslagen. Hierdoor weet u zeker dat u de scherpste prijs betaald en u langdurige, vervelende onderhandelingen bespaard blijven. Bovendien profiteert u bij ons altijd van onze beloftes, ongeacht welke keuken u koopt.

Bekijk al onze keukens
Adee Keukens - team

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 261 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Button Doen zoals Beloofd
Blauwe landelijke keuken in hoekopstelling