Keukens in alle kleuren

Keuken kleuren in elke tint, bij Adee Keukens wordt uw keuken een persoonlijk keuken! Met grote keus uit stijlen, opstellingen en materialen en passend advies, ontstaat hier de keuken van uw dromen. Wist u dat u met keuken kleuren ontzettend veel kanten op kunt? Laat u door ons wegwijs maken, en doe inspiratie op voor de perfecte keuken kleuren in uw woning.

Bekijk alle keukens
Gesloten keuken in zwart wit
Witte keuken met kastenwand
Industriële groene hoekkeuken

Keuken kleuren in elke RAL en Sikkens kleur

Het overgrote deel van onze keukens is in meerdere keuken kleuren leverbaar. Toch kan het voorkomen dat u bij onze keukenopstellingen niet de tint vindt die bij u past. Onze Residentic keukens op maat maken elke RAL en Sikkens code werkelijkheid in uw keuken. Deze keukens worden in Nederland gemaakt, en kenmerken zich door ambachtelijkheid, degelijkheid en individualisme. En u betaalt er nagenoeg niets meer voor dan voor een keuken uit onze showroomcollectie.

Zwarte landelijke keuken met fornuis en witte spoelbak

Adee, uw keukenspecialist

Welke keuken u ook koopt, u kunt bij ons rekenen op de beste service en een uiterste klantgerichte houding. Honderden klanten beoordelen onze unieke werkwijze met gemiddeld een 9,7! Een score waar wij stiekem best trots op zijn, maar ons ook uitdaagt om iedere dag deze waardering waar te maken.

Met onze betrokken medewerkers streven wij telkens weer naar de hoogste klanttevredenheid. Bezoek gerust onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Adee Keukens Rijssen

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Rode keuken