Kookeiland

Dé keuken van deze tijd is de keuken met het kookeiland / keukeneiland. Het keukeneiland sluit perfect aan bij de veranderende woonwensen, waarin de keuken een sociale hotspot moet zijn. In de moderne keuken treffen huisgenoten, familie en vrienden elkaar voor een maaltijd, een Nespresso of cappuccino uit een moderne espressomachine.

Er wordt gekookt, gewerkt en bijgepraat. De keuken met kookeiland geeft hiertoe alle mogelijkheden. Met een keukeneiland beschikt u over extra opberg-, zit- en werkruimte om van uw keuken een leefkeuken te maken.

Bekijk alle keukens
Greeploos modern kookeiland met kastenwand
Zwarte modern landelijke keuken met kookeiland en kastenwand
Zwart kookeiland Rijssen

Keuken met kookeiland in alle stijlen

Het kookeiland / keukeneiland past in alle stijlen keukenontwerpen. Van landelijk tot modern. En binnen elk budget. U vindt een brede reeks aan keukenmodellen met keukeneiland binnen onze DBselect, Excellentic-keukens en Residentic-keukens op maat.

Laat u adviseren over de mogelijkheden van het kookeiland in uw woning. We beschikken over jarenlange ervaring van uiteenlopende keukenprojecten met kookeiland.

Keukeneiland

Ergonomie met kookeiland

Het kookeiland / keukeneiland komt in vele vormen, maten, kleuren en materialen voor. Het keukeneiland is feilloos in elk soort keuken te integreren. Een groot voordeel van het kookeiland is, dat het keukeneiland de ergonomie in uw keuken verbetert.

Met een centraal kookeiland hoeft u minder afstanden af te leggen tussen de verschillende keukenzones. Hierdoor werkt u sneller en efficiënter.

Daarnaast staat u met een keukeneiland niet meer altijd met uw gezicht richting de muur, maar kijkt u vanaf uw kookeiland / keukeneiland de ruimte in. Zeker als u een open keukenruimte heeft, maakt dit de keuken meer onderdeel van het huis.

Landelijk kookeiland met kastenwand, in industriële stijl
Landelijk keukeneiland in grijs

Win opbergruimte met kookeiland

Wilt u ruimte winnen in uw keuken? Met een kookeiland / keukeneiland wint u zowel aan werkruimte als aan opbergruimte. Wanneer u de afzuigkap boven het kookeiland aan het plafond bevestigt, dan levert dit weer extra opbergruimte aan de muur op.

Ook kunt u extra ruimte creëren door achter het kookeiland een kastenwand te plaatsen. Of denk aan gietijzeren raamframes, met planken daartussen. Hierdoor ontstaat er een industriële sfeer, en krijg je direct meer ruimte.

Profiteer van onze ervaring op het gebied van optimale keukenindelingen met keukeneiland. Daar heb je een expert voor nodig!

Industriële keuken met eiland, met gietijzeren schappendragers

De beste keukens met eiland

De aankoop van uw keuken met eiland doet u waarschijnlijk maar enkele keren in uw leven. Daarom is het goed dat u een keuken koopt die bij u past, bij een betrouwbaar bedrijf, die u volledig ontzorgt.

Om de hoogste kwaliteit te bieden aan onze klanten verkopen wij alleen keukens van de hoogste kwaliteit en doen wij er alles aan om het bestellen, leveren en monteren van de keuken perfect te laten verlopen.

Daarom voeren wij alle processen uit met eigen mensen, om zo de kwaliteit en betrouwbaarheid te kunnen waarborgen. Dat klanten onze werkwijze waarderen blijkt wel uit alle positieve klantervaringen die u op onze website en op online reviewsites kunt lezen.

Bekijk andere keuken indelingen
Kookeiland landelijke keuken met hout.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Kookeiland