Hoekkeukens in elke stijl en prijs

Het merendeel van alle verkochte keukens vormt nog altijd de categorie hoekkeukens. Niet gek natuurlijk, want wie enige keukenervaring heeft, zal bevestigen dat hoekkeukens praktisch en comfortabel zijn.

Ook maken hoekkeukens de ruimte gezellig, juist omdat ze in een hoek opgesteld staan. Het doorbreekt de strakke lijnen van een keuken. Als u van een gezellige sfeer houdt, dan zullen hoekkeuken (ook wel L-keukens genoemd) u in het bijzonder aanspreken.

Bekijk alle keukens
Moderne keuken Lepelstraat in hoekopstelling
Landelijke hoekkeuken op maat gemaakt
Witte landelijke hoekkeuken met fornuis

Landelijke hoekkeukens

Waar vindt u volop keus in landelijke hoekkeukens? Midden in Twente natuurlijk, bij Adee Keukens in Rijssen. Te midden van een landelijke omgeving weten we bij Adee als geen ander hoe we prachtige hoekkeukens in landelijke sfeer kunnen ontwerpen.

Onze showroom is dan misschien niet meteen de grootste keukenshowroom van Nederland, we horen wel vaak van onze klanten dat we een gezellige showroom hebben, overzichtelijk met aansprekende keukenopstellingen. Bij Adee Keukens doet u volop inspiratie op voor landelijke hoekkeukens.

Bekijk al onze hoekkeukens
Keuken in hoekopstelling, in een landelijke sfeer

Landelijke hoekkeukens zijn actueel en eigentijds

Voor wie denkt dat landelijke hoekkeukens nostalgisch zijn, en misschien een tikje oubollig, die zou eens naar de schitterende hoekkeukens van Adee moeten kijken. Zeker ademen onze hoekkeukens landelijk een natuurlijke sfeer.

Maar we vergeten niet om alle actuele trends en modern comfort toe te passen. Hebt u bijvoorbeeld wel eens onze prachtige hoekkeukens met standbouw gezien? Een moderne manier om kastruimte weg te werken, zonder in te boeten aan sfeer.

We vinden dit soort hoekkeukens met standbouw zelf prachtig en perfect passend in de landelijke stijl. En al helemaal wanneer u een hout accent in deze bijzondere hoekkeukens vindt. Bewonder deze hoekkeukens op onze website, of doe bredere inspiratie op in onze showroom.

Landelijke hoekkeuken met ingebouwde kasten / standbouw

Ook hoekkeukens als showroomkeukens

Met een van onze showroomkeukens kunt u een bijzondere slag slaan. Deze keukens, waar we ook hoekkeukens van hebben, zijn namelijk superaantrekkelijk geprijsd!

Ze hebben flink staan pronken in onze showroom en hun dienst gedaan. Nu is het tijd voor andere hoekkeukens om weer nieuwe inspiratie te bieden.

Kwalitatief doen deze showroomkeukens niet onder voor de keukens uit onze collectie. Ze zijn ook niet gebruikt. Als er eentje tussenzit die u aanspreekt, en die past in uw keukenruimte, dan hebt u het eerste voordeel al binnen, naast de vele andere voordelen die een aankoop bij Adee Keukens u biedt.

Klassiek landelijke hoekkeuken met fornuis, schouw en zwart aanrechtblad

Naar Adee voor de voordeligste hoekkeukens

Terecht dat men ons soms De Voordeligste Keukenspecialist noemt, want u profiteert van tal van unieke voordelen die niet standaard zijn in de keukenbranche. Zo zijn de prijzen van onze hoekkeukens laag doordat we de keukens gezamenlijk inkopen. Onze service is uniek en garandeert u jarenlang van zorgeloos keukengenot.

Op onze montage krijgt u zomaar, zonder bijbetaling, tien jaar garantie. Gaat een kastdeur van uw hoekkeuken scheef hangen, we komen bij u langs en we repareren het.

Ook al zijn we niet per definitie de goedkoopste van Nederland, wanneer u alle voordelen bij elkaar optelt, dan vertalen die zich wel naar de voordeligste hoekkeukens. Op lange termijn hebt u daar veel meer aan dan wanneer u een hoekkeuken tegen een stuntprijs koopt zonder service.

Adee Keukens Rijssen

Scherp geprijsde hoekkeukens

Al onze hoekkeukens zijn aantrekkelijk geprijsd. Dat doen we al jaren zo, eigenlijk al een kwart eeuw, sinds de eerste vestiging van onze DB KeukenGroep een start maakte in Sint-Annaland. Onze oprichter hield niet van gemarchandeer over prijzen.

Het geeft je namelijk nooit het idee dat je een topdeal hebt gemaakt, want wie weet of er niet meer uit de prijs gehaald had kunnen worden? Hij besloot voor een andere aanpak: lage prijzen voor iedereen.

En nog steeds is dit onze bedrijfsfilosofie. Omdat we inmiddels zijn uitgegroeid tot volwassen, landelijke speler, is ons inkoopvolume hoog, waardoor we al onze rechte keukens, parallelle keukens, keukens met kookeiland en hoekkeukens tegen lage prijzen kunnen aanbieden.

Voor minder kan het niet, voor meer willen we niet. Hierdoor kunnen we u regelmatig leuke hoekkeukens aanbiedingen doen. 

Goedkope hoekkeuken met greeploos front in betongrijze kleur

Hoekkeukens indelen

Ook de L-keuken indeling gaat met z’n tijd mee. Bukten we ons vroeger nog om iets uit de oven te halen, tegenwoordig wordt apparatuur op ergonomische hoogte geplaatst. Dus wordt uw oven op ooghoogte gemonteerd, en kunnen we de vaatwasser ook hoger voor u inbouwen indien dat wenselijk is. Ook letten we goed op ergonomische afstanden bij de L-keuken indeling.

U beweegt – wetenschappelijk is dit onderzocht – het meest tussen de kookplaat, de spoelbak en de koelkast. Deze hoek moet dus niet te groot zijn, maar ook niet te klein, want anders loop je elkaar voor de voeten. Verder is het belangrijk om te kijken naar de overige functies die hoekkeukens kunnen vervullen.

U gebruikt uw L-keuken misschien wel als plek om met elkaar koffie te drinken, of u eet er gezellig met elkaar. Dan is het ook belangrijk om bij het indelen van uw keuken na te denken over waar u broodbeleg, borden, glazen en bestek plaatst.

Logischerwijs zou u dit dicht bij elkaar indelen. Heeft u kinderen die regelmatig de tafel dekken, dan moet u erop letten dat ze makkelijk overal bij kunnen. Onze adviseurs kijken verder dan het uiterlijk van hoekkeukens. Vertrouw op hun adviezen en u zult er zeker profijt van hebben.

Witte tijdloze hoekkeuken

Hoekkeuken 300 * 300

Een hoekkeuken 300 × 300 is een veelvoorkomende afmeting onder de hoekkeukens. U vindt ze dan ook volop bij Adee Keukens, net zo goed als de hoekkeuken 250 × 250 en de hoekkeuken 240 × 240. Het mooie van onze hoekkeukens is dat we voor elke keukenruimte passende afmetingen hebben. En ziet u een schitterende hoekkeuken, maar komt deze qua maatvoering niet uit in uw woning?

Geen probleem! We zijn creatief in het bedenken van oplossingen. Zoals bijvoorbeeld voor de kleine hoekkeuken, waar we creatief met opbergruimte moeten omgaan.

Met onze jarenlange ervaring zullen we u goed en passend kunnen adviseren. En door ons ruime aanbod keukenmerken kunnen wij u altijd een hoekkeuken bieden die past bij uw keukenruimte.

Moderne hoekkeuken in hoogglans met kastenwand

Goedkope hoekkeuken met ons merk DBselect

Een hoekkeuken uit onze ultralaag geprijsde DBselect collectie is een schitterend alternatief voor degene die wèl een mooie keuken wil, de beste service, maar zònder luxe extra’s. Deze budgetkeukens zijn er al vanaf 4000 euro, en bieden eigenlijk iedereen wel wat. Want u houdt misschien wel van landelijk, of juist van strak design.

Nu, DBselect maakt design betaalbaar. Deze hoekkeukens blinken uit door hun unieke ontwerp, minimalistische vormgeving en pure uitstraling. En ze doen exact wat deze hoekkeukens moeten doen, namelijk u zorgeloos kookplezier verschaffen en gezelligheid aan uw huisgenoten.

Landelijke keuken

Hoekkeuken in hoogglans wit

Populair is hij, de hoekkeuken in hoogglans wit. Deze keuken biedt dan ook een schitterend aanzicht, en leent zich perfect voor de moderne woning. Dankzij geavanceerde technieken krijgen vingers en vetvlekken steeds minder ruimte op hoogglans, zodat een hoogglans L-keuken ook bij de praktische hoekkeukens hoort.

De hoogglans witte hoekkeuken is erg mooi met een zwart composiet aanrechtblad, of een grijs betonnen werkblad. Ook houten aanrechtbladen doen het goed in de witte hoogglans keuken.

Alle stijlen vindt u in onze showroom zodat u goed kunt vergelijken wat u het meest zou aanspreken. Wilt u ook zo'n mooie L-keuken? Houd onze website en folders in de gaten voor regelmatige hoekkeukens aanbiedingen. Maak kennis met onze unieke werkwijze, en overtuig uzelf van het plezier van een keuken van Adee!

Moderne hoekkeuken met bovenkasten

Hoekkeukens met eiland

Keukens met eiland zijn geweldige vormen om samen koken, leven en tafelen vorm te geven. In keukens met eiland leef je niet alleen, maar met elkaar! Ideaal zijn ze dan ook in woonkeukens of open keukens. En u vindt ze bij ons in diverse opstellingen met verschillende functies.

Zo is de hoekkeuken met eiland mogelijk, waarbij u het eiland kunt gebruiken om te koken, te spoelen of te snijden, of alle drie. Met een hoekkeuken met eiland gunt u uzelf extra werk-, opberg- en leefruimte. Voor veel van onze klanten hebben we de hoekkeuken met eiland al mogen inrichten met een kleine bar waaraan getafeld kan worden.

Voor degenen die niet hoeven te koken is het gezellig om dicht bij alle kookactiviteiten neer te strijken. Ondertussen praat je lekker bij, en je zit ook nog eens op je gemak. De hoekkeuken met eiland is ideaal in meerdere opzichten. Je kunt er veel mee, en ook voor de andere huisgenoten biedt het mogelijkheden.

Lees meer over keukenindelingen

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Tijdloze hoekkeuken met fornuis en schouw.