Houten keukens, modern of klassiek, altijd ongeëvenaarde sfeer

Houten keukens hebben zich ontwikkeld tot enorm veelzijdige keukens, die in elke woning- en interieurstijl wel een plek veroveren. Ongeacht uw woonstijl, budget of voorkeuren is er altijd wel een houten keuken die past bij u. Een keuken van hout waarin u zich thuis voelt komen en die het onbetwiste middelpunt vormt van uw woning. Als Adee Keukens begrijpen wij dat u graag meer informatie wilt over houten keukens alvorens u een dergelijke keuken koopt. Vandaar dat u op deze pagina veel informatie vindt over deze stijl keuken. Ook leest u meer over ons bedrijf, onze unieke beloftes en onze hoge klanttevredenheid. Natuurlijk kunt u ook ons grote aanbod houten keukens bekijken op onze website.

Bekijk alle keukens
Houten keuken in modern landelijke stijl
Houten keukeneiland met kunststof werkblad
Houten keuken in praktische opstelling

Een houten keuken, passend bij uw woning

Of u nu een modern interieur hebt met pure vormen, minimalisme en abstractie, onze houten keukens passen er perfect in met hun contrasterende noesten en zaagslag, warmte en robuustheid. Juist in moderne interieurs brengen houten keukens een weldadige sfeer aan. In een klassieke interieur kiest u wellicht voor een gladde houtsoort met fijnere afwerking, de warmte van houten keukens past evengoed wel in de klassieke stijl. En in landelijke interieurs kunt u in plaats van het contrast juist overeenstemming zoeken tussen landelijke elementen in uw woning. Zoals tussen natuurlijke materialen en natuurlijk kleurgebruik in uw huiskamer. De showroom van Adee Keukens in Rijssen biedt u brede inspiratie. 

Blauwe houten hoekkeuken in landelijke stijl, met fornuis

Houten keukens in diverse prijsklassen

Onze showroom toont u de diverse merken houten keukens die onze collectie rijk is. Zo vindt u extra laaggeprijsde keukens in onze DBselect keukens, meer luxe in de Excellentic keukens, maatwerk in onze Residentic keukens en veel houten keukens in onze Old Wood collectie. Zo kunt u altijd een persoonlijke keuze maken uit een van onze houten keukens, passend bij uw wensen, eisen en budget.
Ongeacht welk budget u heeft, u behoudt altijd maximaal overzicht dankzij onze transparante offertes en nettoprijzen. Zo weet u direct hoeveel ieder onderdeel van de keuken kost, en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Een unieke werkwijze, wat bijdraagt aan de hoge tevredenheid van onze klanten.

Houten hoekkeuken met fornuis.
Houten landelijke hoekkeuken met witte losstaande kast
Houten hoekkeuken met ijzeren handgrepen

Houten keukens in hoekopstelling

Hoekkeukens vormen nog altijd de meest populaire opstellingen, en dat is niet zo verwonderlijk, want ergonomisch gezien zijn dit perfecte keukens. U hebt alles goed onder handbereik, en zo kunt u in onze houten keukens niet alleen sfeervol koken, maar ook ergonomisch koken! Speciale aandacht dient te worden besteed aan de werkdriehoek: hoe groot is de afstand van kookplaat tot gootsteen tot koelkast? Onze medewerkers adviseren u met plezier over de meest ergonomische opstelling van uw keuken.

Houten hoekkeuken met fornuis

Rechte houten keukens

Rechte keukens zijn perfect voor langwerpige ruimtes. Onze houten keukens zijn er dan ook in diverse rechte opstellingen. Maar ook in grote ruimtes kunt u kiezen voor rechte keukens. Zo kunt u uw houten keuken eenvoudig een landelijk karakter door te kiezen voor fronten met een landelijke uitstraling, een oud-Hollandse kleur blauw en een schouw met eikenhouten balken. En wanneer u houdt van strakke lijnen, dan draagt een rechte opstelling zeker bij aan een zorgvuldig lijnenspel. In combinatie met greeploze fronten, brede kasten en lades zal dit een prachtig minimalistische houten keuken worden!

Blauwe houten keuken

Houten keukens met eiland

Ontzettend populair zijn de houten keukens met kookeiland. Wie wil dat niet, zo’n luxe eiland sierlijk en fraai midden in de keukenruimte? Kookeilanden tonen rijk en chique, en hebben een weergaloze uitstraling. Ook in houten keukens zijn ze geliefd.
Het kan een speciale keuze zijn om uw eiland in een contrasterende look uit te voeren. Met houten keukenkasten tegen de achterwand en een fonkelend eiland (bijvoorbeeld in zwart) op de voorgrond legt u bijzondere accenten. Met een schitterende uitstraling als resultaat…

Houten keuken met eiland en fornuis

Parallelle houten keukens

Fraai zijn onze houten keukens in parallelle opstelling, waarbij beide delen tegen twee keukenwanden worden geplaatst. Of, een vast deel tegen de wand en evenwijdig daaraan nog een deel van uw keuken, als scheiding tussen de keuken en de woonkamer. Zonder een al te grote barrière op te werpen, kan een parallelle keuken uw ruimte visueel in tweeën splitsen, zodat er een duidelijk deel om te koken ontstaat en een deel om te eten. Bij houten keukens is het wel belangrijk dat u oplet met een houten vloer die u rondom uw keuken legt. Kleuren die te dicht bij elkaar komen kunnen het geheel zwaar en log maken. Frisser maakt u de uitstraling van uw houten keuken met een geheel afwijkende vloer, zoals met Portugese vloertegels. Onze verkoopadviseurs hebben nog meer ideeën….loop eens langs in onze showroom!

Houten modern landelijke parallelle keuken

Zorgvuldigheid tot in de details

Op zoek naar houten keukens komt u wellicht een groot aanbod houten keukens tegen van diverse keukenspeciaalzaken. Onderscheidend is Adee Keukens in haar zorgvuldigheid en aandacht waarmee met de wensen van de klant (en hun portemonnee!) wordt omgegaan. Wellicht dat u in onze showroom net ietjes langer aan tafel zit, maar dat komt omdat onze medewerkers zich tot het uiterste inspannen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw wensen over houten keukens. Is het de eerste keuken die u koopt, of hebt u al keukenervaring? Waar loopt u in uw huidige keuken tegenaan, wat zou er anders moeten bij uw nieuwe houten keuken? Hebt u een idee over opstelling, kleuren, apparatuur, afwerking of aanrechtblad? Tot in detail gaan we langs elk onderdeel van uw nieuwe keuken, om er zeker van te zijn dat we perfect beantwoorden aan uw wensen.

Onderdeel DB KeukenGroep

Adee Keukens werkt als een kleinschalige, zelfstandige vestiging, waardoor u als klant geen nummertje bent. Tegelijkertijd maakt Adee Keukens deel uit van DB KeukenGroep, een landelijke keukenorganisatie die al langer bestaat. Ooit begon onze historie in Sint-Annaland met een monteur Arjan van Dijke, die startte met de verkoop van keukens. Hij was van mening dat dit zoveel beter kon, ook als het gaat om service. Zijn aanpak was nieuw en verfrissend, en zijn klantenkring breidde zich snel uit. Het resultaat: een landelijk werkende keukenzaak met verschillende vestigingen. Nog altijd zijn we onze uitgangspunten trouw gebleven, en deze beloftes zijn: netto lage prijzen, afspraak is afspraak, het streven naar uitsluitend tevreden klanten, eigen montageteams, 10 jaar garantie op montage, service verlenen vanuit de genen, familiebedrijf, zekerheid en vertrouwen.

DB Keukens in 1991. Auto met aanhanger.

Groei, samen met kwaliteit

Adee Keukens wil graag groeien, maar dat is niet onze hoofddoelstelling. We zetten in op uitsluitend tevreden klanten, dat is wat anders dan zoveel mogelijk houten keukens verkopen, want dat gaat ten koste van kwaliteit! Groei in samenhang met kwaliteit dus, onder het motto van 'keukens met een 9+'. Drie belangrijke kernwaarden zijn ons uitgangspunt: oprecht, betrouwbaar en gedreven. Werken vanuit het hart, de mens achter de medewerker en de mens achter de klant bij elkaar brengen en dan ontstaat er iets moois voor op de lange termijn. Dit is onze overtuiging en met deze uitgangspunten werken wij aan keukens met de hoogste kwaliteit voor klanten.

Houten landelijk moderne keuken

Uitstekende reputatie als het gaat om service

Juist in het traject na de verkoop toont Adee Keukens enorme meerwaarde. Leest u op internet misschien deprimerende verhalen over problemen die niet werden opgelost, bij Adee Keukens zult u dit niet zo snel tegenkomen. Na uw aankoop van een van onze houten keukens zetten wij ons er persoonlijk voor in dat u heel enthousiast raakt over uw nieuwe keuken. Uiteraard gaat er wel eens wat mis, maar we lossen het altijd op. Al onze medewerkers hebben een oplossingsgerichte houding, ze begrijpen uw ongemak, en ze doen er alles aan om dit zo spoedig mogelijk te herstellen. Wat uitmaakt hierbij is, dat we geen werk uitbesteden maar alles uitvoeren met eigen mensen. Hierdoor heeft elke medewerker hetzelfde, gezamenlijke belang, namelijk de Adee klant blij en gelukkig maken met een droomkeuken. Praktisch werkt het ook beter met eigen mensen: het aanspreekpunt is altijd Adee Keukens, en als kleinschalig team stemt het beter, nauwkeuriger en sneller af. Hierdoor werken we foutlozer en efficiënter. Daar merkt u zeker alles van!

Houten keukens in de top 3 keukenzaken

In 2015 is er onderzoek gedaan naar de naamsbekendheid van Adee Keukens in Rijssen. Hieruit bleek dat Adee Keukens zich een plek heeft verworven in de top 3 keukenzaken. Opmerkelijk vaak werd Adee Keukens als nummer 1 genoemd op de vraag of respondenten een keukenspecialist in de buurt kenden. Het bewijst weer dat Adee Keukens sinds haar oprichting in 2002 een gerenommeerde keukenzaak is geworden voor mensen op zoek naar keukens in Rijssen, keukenzaken in Twente en keukens in de Achterhoek. We zijn er best een beetje trots op, en we doen er alles aan om onze reputatie hoog te houden.

Adee Keukens Rijssen

Betrouwbare benadering van de klant

Elke medewerker is doordrongen van het belang van heldere afspraken maken en deze altijd nakomen. Afspraak is afspraak. En we volharden tot we een oplossing hebben gevonden, ook al is het lastig. Dit voeren we van A tot Z uit met medewerkers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In onze werkwijze staat de klant volledig centraal. Dit zult u merken vanaf de ontvangst in onze showroom, tot de laatste check na de montage. We doen wat we zeggen, en we zeggen wat we doen. En wat we doen, doen we goed! Dat klanten dit waarderen blijkt wel uit de vele klantervaringen die u op onze website en op het internet kunt lezen. Zo worden wij op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl door honderden klanten beoordeeld met gemiddeld een 9,6!

Adee Keukens - team

Gedrevenheid om te gaan voor het klantbelang

Houten keukens kunt u wellicht op meerdere plaatsen kopen, maar persoonlijke houten keukens, dat is een andere zaak. Hierin onderscheidt Adee Keukens zich blijvend. Met betrokkenheid en passie zetten wij ons 110% in voor onze klanten, zodat we de hoogste klantwaardering bereiken. Onze teamgeest is spreekwoordelijk, we helpen elkaar zodat we het beste resultaat voor de klant bereiken. Problemen lossen we eerst op. Daarna bekijken we hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Houten keukens zonder problemen

Adee Keukens beschikt over het certificaat "Financieel gezond bedrijf" van Graydon, het CBW keurmerk en het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche. Dit geeft u zekerheid en vertrouwen dat u uw aankoop bij een betrouwbare en solide onderneming doet. Zeker ook, omdat u nog jarenlang recht op service blijft houden. Dan wilt u graag kopen bij een bekende keukenzaak, met een uitstekende naamsbekendheid en hoge klanttevredenheid. Wij heten u van harte welkom in onze showroom voor een ongedwongen en vrijblijvende kennismaking.

Bezoek onze showroom
Houten landelijke keuken

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 255 klanten geven ons gemiddeld een 9,8 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Houten keuken met spoeleiland en kastenwand. Bekijk al onze houten keukens online!