Toscaans Hardsteen aanrechtblad

Ze worden vaak in één adem genoemd, het Belgisch hardsteen aanrechtblad en het Toscaans hardsteen aanrechtblad. En dat is niet zo vreemd, want beide aanrechtbladen zijn natuurstenen bladen met nagenoeg identieke eigenschappen.

Leg je het Toscaans hardsteen aanrechtblad naast het Belgisch hardsteen aanrechtblad, dan zie je wel degelijk verschil. In beide werkbladen zijn fossiele structuren te zien. Het Belgisch hardsteen aanrechtblad bevat meer grijs, het Toscaans werkblad bevat meer wit/crème.

Let op: Toscaans hardstenen aanrechtbladen zijn momenteel (tijdelijk) niet leverbaar door onze leverancier. Wel kunnen wij u uitstekende alternatieven van andere materialen aanbieden.

Toscaans hardsteen aanrechtblad
Landelijke keuken met Toscaans hardstenen aanrechtblad

Toscaans werkblad in grijze keuken

Grijze keukenopstellingen zijn de trend, prachtig uitgevoerd in hoogglans of matlak, greeploos of met greep. In deze grijze keukens is een Toscaans hardsteen werkblad een warme aanvulling. Zo houdt u alles in 1 tint, dat geeft veel rust in de keuken.

Nadelen Toscaans hardsteen aanrechtblad

Omdat het Toscaans natuursteen zachter is dan andere materialen, is het Toscaans werkblad ook vlekgevoeliger en krasgevoeliger. Vocht trekt wat makkelijker in dit aanrechtblad, scherpe voorwerpen laten eerder hun sporen na. Het kan geen kwaad om extra voorzichtig met het Toscaans hardsteen werkblad om te gaan.

Toscaans hardstenen aanrechtblad bij houten keuken

Voordelen Toscaans Hardsteen

De natuurlijke, doorleefde uitstraling van het Toscaans hardsteen aanrechtblad is zijn onbetwiste voordeel. Wanneer u dit schitterende materiaal ziet en voelt, dan zal de bijzondere uitstraling u treffen. Het Toscaans hardsteen aanrechtblad is ook een hittebestendig soort, hoewel u beter altijd onderzetters kunt gebruiken om uw blad te beschermen tegen de gevolgen van een thermoshock.

Onderhoud Toscaans hardsteen

Dagelijks kunt u uw Toscaans hardsteen aanrechtblad reinigen met een sopje. Daarnaast heeft dit Toscaans materiaal wel wat extra zorg nodig.

Het moet regelmatig geïmpregneerd worden. En u dient het Toscaans hardsteen aanrechtblad met regelmaat te behandelen met een speciaal onderhoudsmiddel. Dit is in onze collectie te verkrijgen.

Keukens

Hardsteen werkblad bij Adee Keukens

Onze showroom bevat een grote collectie aanrechtbladen, in alle kleuren en materialen. Laat u deskundig adviseren en profiteer van onze beloftes, zoals transparante nettoprijzen, eerlijk en deskundig advies en een uitstekende service.

In ons Ergonomie Center kunt u de ideale hoogte en diepte van uw hardstenen werkblad bepalen, tot op de millimeter nauwkeurig! Voel u welkom in onze showroom.

Bekijk andere aanrechtbladen
Bepaal zelf de meest ergonomische verhouding in uw keuken dankzij ons hoog-laag systeem.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Toscaans hardsteen aanrechtblad in landelijke keuken