Top Core aanrechtblad

Het Top Core aanrechtblad is een aanrechtblad met een magische aantrekkingskracht. Wanneer u de bijzondere oppervlaktestructuur ziet van dit materiaal, dan zult u begrijpen waarom.

Met het Top Core aanrechtblad is het mogelijk om hout of natuursteen te imiteren en te gebruiken in uw keuken. En omdat dit materiaal de mogelijkheid biedt om zowel kleur, dessin als structuur door te laten lopen in de rand, heeft het Top Core aanrechtblad ook nog eens een bijzonder luxe uitstraling.

Bekijk alle keukens
Top Core aanrechtblad
Moderne keuken

Top Core aanrechtblad voor diverse stijlen

Het Top Core aanrechtblad kan uit zeer dun materiaal vervaardigd worden. 10 millimeter dikte vormt dan ook geen uitzondering. Prachtig in de design keuken, maar ook schitterend in een hoogglans of greeploze keuken.

Ook in andere stijlen keukens doet het Top Core aanrechtblad het prachtig. Timber Tree bijvoorbeeld laat zich geweldig combineren in de Old Wood keuken. Maar ook in de landelijke keukens is Top Core een populair aanrechtblad. Maak kennis met de vele voordelen die het Top Core aanrechtblad u biedt. We zetten ze hieronder voor u op een rijtje.

Praktisch en stevig Top Core aanrechtblad

Stevig keukenwerk kunt u met een gerust hard uitvoeren aan het Top Core aanrechtblad. Dit werkblad is slijtvast, stootvast, krasvast en ook hittebestendig. Wel is altijd ons advies om niet af te stappen van het gebruik van onderzetters voor hete pannen en snijplanken voor het snijden van brood en groentes.

Hiermee minimaliseert u elke kans op schade. En uw Top Core aanrechtblad is het waard om met top zorg behandeld te worden.

Top Core aanrechtblad

Natte plekken geen probleem op Top Core

Net zoals in elk huishouden, wordt het aanrechtblad regelmatig nat. En blijft er ook vaak water op liggen. Bij het Top Core aanrechtblad is dit geen enkel probleem. Omdat Top Core onder hoge druk wordt samengeperst, is het zeer compact en laat het geen water door. Hierdoor is het Top Core aanrechtblad ook een hygiënisch aanrechtblad en valt het makkelijk te reinigen.

Wel moet u opletten met thee, koffie, rode wijn en agressieve schoonmaakmiddelen. Maar wanneer u dit in acht neemt, dan zult u geen spijt krijgen van uw keus voor het Top Core aanrechtblad en hebt u een blad met een top uitstraling in uw keuken.

Top Core budgetvriendelijk

Brengen luxe aanrechtbladen een hoge prijs met zich mee, bij het Top Core aanrechtblad profiteert u van de voordelen van de uitstraling van luxe en een lage prijs! U kunt uw keuken een natuurstenen karakter geven, terwijl u profiteert van de voordelige prijs van Top Core. Top Core laat zich ook goed toepassen in stollen en achterwanden.

U kunt dus uw hele keuken een natuursteen look geven! Spreek eens met onze verkoopspecialisten. Zij voorzien u graag van advies over kleuren, diktes, afwerkingen en de manier van inbouwen.

Top Core aanrechtblad

Uw Top Core aanrechtblad bij Adee Keukens

Wanneer u op zoek bent naar een Top Core aanrechtblad van een betrouwbare keukenspecialist, dan bent u bij Adee Keukens aan het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren over keukens en aanrechtbladen en helpen u graag in informatie en adviezen over het Top Core aanrechtblad.

Daarbij hanteren wij transparante nettoprijzen en bieden wij een uitstekende service. Alles met als doel om onze klanten tevreden te stellen. Ook kunt u in onze showroom de ideale hoogte en diepte van uw aanrechtblad ontdekken in ons Ergonomie Center.
Komt gerust langs in onze showroom!

Bekijk ook andere soorten aanrechtbladen
Bepaal zelf de meest ergonomische verhouding in uw keuken dankzij ons hoog-laag systeem.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Top Core aanrechtblad