RVS aanrechtblad

Dacht u misschien aan het bekende aanrechtblad uit de zeventiger jaren? Het rvs aanrechtblad met de bobbelige, wafelstructuur?

Het moderne rvs aanrechtblad is de jaren '70 voorbij. De ontwikkeling van het rvs aanrechtblad zal u verbazen. U kunt met het rvs aanrechtblad uw keuken op en top strak en modern maken.

Bekijk alle keukens
RVS aanrechtblad
RVS aanrechtblad

Van design tot robuust met RVS

De mogelijkheden van een rvs aanrechtblad zijn divers. Een rvs aanrechtblad kan in vele gewenste afmetingen, randhoogten en afwerkingen vervaardigd worden. Zowel een 40 mm standaarddikte, als een 12 mm dikte voor de design keuken of een 100 mm dikte in de natuurlijke, doorleefde Old Wood keuken.

Ook kunt u door ons uw rvs spoelbak, vaatwasmachine, kookplaat, oven en magnetron strak en naadloos laten verwerken. Geef de zorg voor uw rvs keuken uit handen en laat u bijstaan door de specialist!

RVS aanrechtblad is hygiënisch

De reden dat een bepaald soort rvs aanrechtblad ook zoveel in professionele keukens voorkomt, komt door de hygiënische eigenschappen van het rvs aanrechtblad. Vocht en vuil trekken hier namelijk nauwelijks in, zonder dat u uw rvs aanrechtblad extra moet behandelen.

Hittebestendigheid, waterdichtheid, duurzaamheid en eenvoudig onderhoud maken het rvs aanrechtblad ook tot een populair werkblad. Toch is het advies van de specialist nog altijd: gebruik onderzetters om uw rvs aanrechtblad te beschermen tegen scheuren en breuken. Ook snijplanken worden aangeraden om uw blad vrij te houden van krassen.

RVS aanrechtblad

Onderhoud van RVS aanrechtblad

Rvs heeft als eigenschap dat het na enige tijd zou kunnen gaan roesten, ondanks dat de naam anders doet vermoeden. Echter, onze collectie schoonmaakmiddelen biedt u een speciaal middel voor het gebruikelijk onderhoud van uw rvs aanrechtblad wat u kunt gebruiken om dit verschijnsel te vermijden. Vergeet u dit, dan is het nog geen probleem.

We kunnen dit achteraf prima voor u verhelpen. Dagelijks kunt u uw rvs aanrechtblad zonder problemen reinigen met water. Warm of koud, dit maakt niet uit. Gebruikt u graag schoonmaakmiddelen, dan kunt u voor het rvs aanrechtblad het beste zachte zeep gebruiken of één van onze speciale onderhoudsmiddelen.

Ontstaan er toch vlekken, dan adviseren we u om Staalfix te gebruiken. Geen rvs reinigers! Deze brengen een laag aan op uw rvs aanrechtblad. Wanneer u dan voedsel op uw aanrechtblad legt, dan trekt dit ook in uw eten.

Uw RVS aanrechtblad bij Adee Keukens

Bent u weg van het rvs aanrechtblad, en zou u graag een voorstelling willen van hoe dit toont in de praktijk? Onze specialisten maken u graag wegwijs en tonen u alle mogelijkheden. Zo is het mogelijk om uw keuken door ons te laten uittekenen in 3D.

Een betere weergave van de werkelijkheid kunt u zich niet wensen en zal u helpen de goede keuze te maken. Ook is er in onze showroom de mogelijkheid om de ideale hoogte en diepte van uw aanrechtblad te bepalen. Zo weet u zeker dat u een goede keuze maakt. Welkom!

Bekijk ook andere soorten aanrechtbladen
Bepaal zelf de meest ergonomische verhouding in uw keuken dankzij ons hoog-laag systeem.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
RVS aanrechtblad