Kunststof aanrechtblad

In veel keukens vindt u het kunststof aanrechtblad. Dit heeft maar 1 reden: kunststof is voordelig, duurzaam en verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren en stijlen.

Dus of u nu een bijpassend zwart kunststof aanrechtblad zoekt voor uw rode, blauwe of witte keuken of u zoekt iets fraais in uw houten keuken, in onze collectie zult u vast en zeker kunnen slagen voor een passend kunststof aanrechtblad.

Bekijk alle keukens
Kunststof aanrechtblad
Kunststof werkblad

Waaruit bestaat een kunststof aanrechtblad?

Anders dan bijvoorbeeld een granieten of een massief houten aanrechtblad, is het kunststof aanrechtblad opgebouwd uit verschillende lagen. Het basismateriaal van het kunststof aanrechtblad wordt gevormd uit mdf of meubelplaat.

Boven op het basismateriaal komt een toplaminaat laag. Deze laag is gezichtsbepalend in uw keuken. Onze specialisten zoeken met plezier een weg door het woud van de vele mogelijkheden!

Kunststof aanrechtblad

Voor- en nadelen kunststof aanrechtblad

Naast de vele mogelijkheden, staat het kunststof aanrechtblad ook bekend om haar onderhoudsvriendelijkheid. Aan het kunststof aanrechtblad hoeft u gewoon jarenlang niets te doen. Ideaal natuurlijk!

En reinigen doet u met een doekje en een mild schoonmaakmiddel. Het kunststof aanrechtblad is ook zeer watervast. Ligt er een keer een plas water, dan zult u hier geen hinder van ondervinden. Gebruik wel altijd snijplanken om uw kunststof aanrechtblad te beschermen tegen krassen. Ook onderzetters zijn aan te bevelen wanneer u hete pannen op het aanrecht wilt zetten. 

Kunststof aanrechtblad

Reproducties in kunststof aanrechtblad

De laatste jaren is er meer vraag gekomen naar zogenaamde repro-uitvoeringen of look-a-likes. Een kunststof aanrechtblad in repro-uitvoering neemt het uiterlijk aan van een ander materiaal. Dit kan bijvoorbeeld hout zijn of natuursteen.

Met een repro-uitvoering geniet u de voordelen van kunststof, maar ondervindt u niet de nadelen van het onderhoud dat het houten en natuurstenen aanrechtblad vragen in de praktijk.

Bekijk ook andere soorten aanrechtbladen
Kunststof aanrechtblad

Uw kunststof aanrechtblad bij Adee

Als u een kunststof werkblad zoekt van een betrouwbare keukenspecialist, dan bent u bij Adee Keukens aan het goede adres. Wij doen er alles aan om onze klanten uitermate tevreden te maken. Dit doen wij door het geven van deskundig advies, het hanteren van transparante nettoprijzen en het geven van een uitstekende service.

Zo kunt u in onze showroom tot op de millimeter nauwkeurig de ideale hoogte van uw aanrechtblad bepalen! Welkom in onze showroom.

Bekijk ook andere soorten aanrechtbladen
Bepaal zelf de meest ergonomische verhouding in uw keuken dankzij ons hoog-laag systeem.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Kunststof aanrechtblad