Keramiek aanrechtblad

Met keramiek aanrechtbladen hebt u niet het goedkoopste aanrechtblad, maar bent u wel verzekerd van één van de beste aanrechtbladen. Het keramiek aanrechtblad is een topklasse aanrechtblad en heeft een unieke en bijzonder fraaie uitstraling.

Keramiek geldt als de Mercedes van de materialen aanrechtbladen. Het is oersterk en degelijk, van het keramiek aanrechtblad zult u door de jaren heen onverminderd plezier hebben. Keramiek is luxe en exclusief. Dit aanrechtblad geeft net die speciale look aan uw keuken waar u op zoek naar bent.

Bekijk alle keukens
Keramiek aanrechtblad in marmerlook
Keramiek aanrechtblad in marmerlook

Ongekende mogelijkheden keramiek

Keramiek wordt op industriële wijze vervaardigd, waardoor u al keus hebt uit tientallen mogelijkheden in kleuren en afwerkingen. Dit is één van de redenen waarom het keramiek aanrechtblad zo populair is. Of u nu een hoogglans keuken hebt, een design keuken, een houten keuken of welke stijl keuken dan ook, u vindt altijd wel een keramiek aanrechtblad dat bij u past.

Neem bijvoorbeeld eens keramiek met betonlook in een moderne keuken. Of keramiek met natuursteen- of houtlook in de houten keuken. Zo geeft u een geheel unieke uitstraling aan uw keuken, en blijft u de voordelen van het keramiek aanrechtblad behouden. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor traditionele uitvoeringen en egale kleuren, net wat u als aanrechtblad in uw keuken wenst.

Keramiek aanrechtblad betonlook

Keramiek aanrechtblad in de praktijk

Wanneer u nooit meer zorgen wilt hebben over uw aanrechtblad, overweeg dan eens de keus voor een keramiek aanrechtblad. Dit aanrechtblad is hittebestendig en verdraagt uitstekend hete pannen van het vuur of uit de oven.

Daarnaast kenmerkt het keramiek aanrechtblad zich door haar krasvastheid. Desondanks adviseren we u om altijd onderzetters te gebruiken. Niet vanwege uw aanrechtblad, maar om uw messen te beschermen …

En ten laatste: het materiaal keramiek is niet poreus. Vloeistoffen dringen er niet in en vlekken ontstaan dus ook niet. Dat is ook nog eens ontzettend gebruiksvriendelijk. Ontdekt u toch een lastige vlek? Met CIF Cream zonder citroen verwijdert u de meeste vlekken probleemloos.

Bekijk ook andere soorten aanrechtbladen
Keramiek keukenblad marmerlook

Keramiek keukenblad bij Adee Keukens

Wij hebben een grote collectie aanrechtbladen in alle kleuren, materialen en opstellingen. Ook over het keramiek keukenblad kunnen onze adviseurs u veel informatie over geven. Doe ook inspiratie op door middel van tientallen keukenopstellingen en ontdek de gewenste hoogte en diepte van uw aanrechtblad tot op de millimeter nauwkeurig in ons Ergonomie Center.


Bij ons profiteert u altijd van scherpe nettoprijzen, eerlijk en deskundig advies en een uitstekende service. Welkom!

Bekijk andere aanrechtbladen
Bepaal zelf de meest ergonomische verhouding in uw keuken dankzij ons hoog-laag systeem.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Keramiek aanrechtblad in marmerlook