Houten aanrechtblad

Je kiest voor een houten aanrechtblad vanwege de onbetwiste natuurlijke uitstraling van dit werkblad. Het houten aanrechtblad vindt nergens zijn gelijke. Een houten aanrechtblad roept een sfeer op van rust en intimiteit, van ontspanning en thuiskomen.

Nagenoeg elk houten aanrechtblad is tegenwoordig van ecologisch verantwoord hout vervaardigd. Ook is het houten aanrechtblad een product dat lang mee gaat. Niemand zal de duurzaamheid van echt, onvervalst en massief hout betwisten! De keus voor het houten aanrechtblad is dus ook een groene keus.

Bekijk alle keukens
Houten aanrechtblad
Houten aanrechtblad

Voordelen van het houten aanrechtblad

Qua uitstraling geeft het houten aanrechtblad u zeker de warmte en sfeer die u tot stand wilt brengen in uw keuken. Voor wat betreft kleuren en uitvoeringen wacht u een brede keus aan tinten, randafwerkingen en nerfstructuren. Hierdoor hebt u altijd een uniek aanrechtblad.

Nadelen van het houten aanrechtblad

Het houten aanrechtblad heeft wel z'n zorg nodig om door de jaren heen mooi te blijven. U dient het houten aanrechtblad regelmatig te oliën. Vocht moet verwijderd worden, anders ontstaan er kringen. Het gebruik van onderzetters en snijplanken is ook bij het houten aanrechtblad het advies.

Uw houten aanrechtblad kan als gevolg van temperatuurschommelingen uitzetten en krimpen. Hout leeft! Dit is nu eenmaal de eigenschap van hout. 

Houten aanrechtblad passend in uw interieur

Houten aanrechtbladen passen schitterend in landelijke keukens. Betegelde achterwanden, een schouw, een fornuis, kastdeuren met kaders en landelijke handgrepen, dit maakt de keuken tot een uniek landelijke keuken.

Toch wordt het houten aanrechtblad net zo goed toegepast in de moderne keuken. Met zwart hoogglans gecombineerd presenteert uw keuken zich als een exclusief en ambachtelijke keuken. Hout maakt vele uitstralingen mogelijk.

Houten aanrechtblad

Houten aanrechtblad bij Adee Keukens

In onze showroom vindt u een grote collectie aanrechtbladen in alle kleuren en materialen. Zo kunt u overzichtelijk een keuze maken uit alle mogelijkheden. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring het samenstellen van keukens en aanrechtbladen en helpen u graag met advies en tips.

Daarbij hanteren wij heldere nettoprijzen en kunt u rekenen op de beste service. Ook kunt u in onze showroom de ideale hoogte en diepte van het aanrechtblad tot op de millimeter nauwkeurig bepalen. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt, voor nu en op de lange termijn! Welkom.

Bekijk andere aanrechtbladen
Bepaal zelf de meest ergonomische verhouding in uw keuken dankzij ons hoog-laag systeem.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Houten aanrechtblad