Graniet aanrechtblad

Met een graniet aanrechtblad verzekert u zich van een topklasse aanrechtblad. Graniet in huis betekent pure luxe, maar ook puur natuur. Graniet wordt namelijk gedolven. Dat betekent dat elk graniet aanrechtblad uniek is in haar soort.

Ook kent graniet veel mogelijkheden voor andere toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan uw spoelbak, ook deze is te leveren in graniet. De eenheid die het graniet aanrechtblad dan vormt met de spoelbak geeft een extra luxe effect aan uw keuken.

Overtuig uzelf van dit schitterende aanrechtblad. Maak kennis met de vele mogelijkheden van het graniet aanrechtblad voor vele stijlen keukens.

Bekijk alle keukens
Graniet aanrechtblad
Witte rechte keuken met granieten aanrechtblad

Afwerking bepaalt de stijl

Typerend voor het graniet aanrechtblad is dat de afwerking bijdraagt aan uw keukenstijl. Bent u in het bezit van een klassieke keuken, dan kunt u uw graniet aanrechtblad laten afwerken met een fraaie, ronde lijn. Hebt u een greeploze keuken, dan kunt u uw graniet ook superstrak laten afwerken.

Houdt u van een betonnen of industriële keuken, dan kiest u waarschijnlijk ook voor een grovere, stoerdere uitstraling. Hier past een graniet aanrechtblad met een gefrijnde rand weer schitterend. Bij elke keuken maken we het graniet aanrechtblad aansluitend en passend.

Graniet aanrechtblad

Graniet is makkelijk in gebruik

Voor alle voorkomende werkzaamheden in de keuken is het graniet aanrechtblad een bijzonder makkelijk werkblad. Graniet is vele malen krasbestendiger dan andere aanrechtbladen. Daarnaast kan het keiharde materiaal zoals graniet tegen een fikse stoot, verdraagt het met gemak een warme pan en is het slijtvast.

Dit werkt natuurlijk heerlijk. Let u alleen op het gebruik van sterke vloeistoffen zoals rode wijn, agressieve reinigers en bijtende middelen. Deze verdraagt uw graniet aanrechtblad niet en ze veroorzaken blijvende schade.

Graniet aanrechtblad

Onderhoud van graniet

Uw graniet aanrechtblad is het beste af met een jaarlijkse impregneerbeurt. Hiermee houdt u uw aanrechtblad glanzend en beschermt u het tegen vlekken. In het dagelijks gebruik houdt u uw graniet aanrechtblad gewoon schoon met heet water en een mild reinigingsmiddel.

Graniet aanrechtblad

Granieten aanrechtblad bij Adee

Adee Keukens kan u adviseren in de keuze uit diverse soorten aanrechtbladen. Deze keuze is afhankelijk van uw werkzaamheden, wensen en budget. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken onze adviseurs met u de mogelijkheden.

In onze showroom kunt u in ons Ergonomie Center de ideale hoogte en diepte van uw aanrechtblad ontdekken, tot op de millimeter nauwkeurig. Zodat u zeker weet dat u een aanrechtblad kiest wat bij u past. Natuurlijk kunt u ook gewoon onze showroom binnenlopen voor meer inspiratie.

Bekijk andere aanrechtbladen
Bepaal zelf de meest ergonomische verhouding in uw keuken dankzij ons hoog-laag systeem.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Massief eiken keuken, werkblad graniet en front met greep