Glazen aanrechtblad

Het het glazen aanrechtblad brengt u design in uw keuken, zonder dat u ervan op uw tenen gaat lopen. Een glazen aanrechtblad is namelijk een fijn werkblad in de keuken! Ontdek op hieronder waarom.

Bekijk alle keukens
Glazen aanrechtblad
Design keuken, hoge glazen kasten

Glazen aanrechtblad en vele stijlen

Het glazen aanrechtblad is in vele RAL- en Sikkenskleuren te verkrijgen. Je hebt hier dus nogal wat keus! U kunt een glazen aanrechtblad perfect afstemmen op de stijl en kleur van uw keuken, of dat nu een witte, een grijze, een rode, een blauwe of een zwarte keuken is en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

In elk geval: het glazen aanrechtblad maakt een design keuken tot iets unieks. Ook in andere stijlen keukens is het glazen aanrechtblad schitterend en luxe. Van ultradun tot dik, er zijn diverse glasdiktes mogelijk.

Glazen vensterbank, achterwand

U kunt het glazen aanrechtblad mooi doortrekken naar de achterwand van uw keuken bijvoorbeeld. Of u kiest voor iets heel aparts: glazen vensterbanken. De toepassing van het glazen aanrechtblad ligt veel breder dan alleen in de keuken. Benut alle mogelijkheden die dit glazen materiaal u geeft en breng luxe in uw woning.

Onderhoud van glazen aanrechtbladen

Typerend voor het glazen aanrechtblad is, dat het onderhoudsarm is. U hoeft er niets aan te doen dan schoon te houden bij dagelijks gebruik. Neem het af met een vochtige doek, of met Cif zonder Citroen.

Het glazen aanrechtblad is hygiënisch en watervast. Watervlekken kunt u beter direct verwijderen, want water kan kalksporen achterlaten op uw glazen aanrechtblad. Deze kalksporen kunt u weer eenvoudig verwijderen met natuurazijn, maar het kost u wel extra werk.

 

Glazen aanrechtblad

Voordelen van een glazen aanrechtblad

Het glazen aanrechtblad is ook hittebestendig tot 230 °C. Toch adviseren we altijd om onderzetters te gebruiken. Als u dit eenmaal gewend bent, dan gaat het vanzelf. En dan loopt uw glazen aanrechtblad niet het risico om een thermoshock op te lopen. 


Het glazen aanrechtblad is krasvast, maar niet krasvaster dan ander glas. Je kunt beter geen zware of scherpe voorwerpen heen en weer schuiven, tenzij u onderzetters gebruikt.

Nadelen van een glazen aanrechtblad

Op langere termijn zou uw glazen aanrechtblad kunnen verkleuren. Dit heeft te maken met de hoeveelheid uv-licht die uw keuken binnenkomt, waar het glazen aanrechtblad minder tegen bestand is. Het is ook afhankelijk van de kleur die u kiest. Uw verkoopspecialist is u van dienst bij het uitzoeken van het perfecte glazen aanrechtblad!

Glazen aanrechtblad kopen

Als u op zoek bent naar een glazen aanrechtblad dan bent u bij Adee Keukens op het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het advies geven over glazen aanrechtbladen. Op basis van uw budget, wensen en mogelijkheden adviseren wij u het aanrechtblad wat past bij uw persoonlijke keuken.

Daarnaast kunt u in ons Ergonomie Center uw ideale hoogte en diepte van het aanrechtblad tot op de millimeter nauwkeurig bepalen. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt. En doordat wij onderdeel zijn van DB KeukenGroep kunnen wij aanrechtbladen grootschalig inkopen. Hierdoor zijn onze keukenbladen scherp geprijsd!

Bekijk andere aanrechtbladen
Bepaal zelf de meest ergonomische verhouding in uw keuken dankzij ons hoog-laag systeem.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Glazen aanrechtblad