Composiet aanrechtblad

Het composiet aanrechtblad bestaat uit natuursteen dat gemalen is: graniet, marmer of kwarts dat samen met kunsthars tot één plaat is geperst. Dit heeft als voordeel dat tijdens het persen van composiet één of meerdere kleurstoffen kunnen worden toegevoegd.

Daarom is een composiet aanrechtblad in zoveel kleuren verkrijgbaar en uitermate geschikt voor diverse stijlen keukens. Maak kennis met onze schitterende collectie en overtuig u van het unieke karakter van composiet.

Bekijk alle keukens
Composiet aanrechtblad
Composiet aanrechtblad

Composiet is makkelijk in gebruik

Het kunsthars in het composiet aanrechtblad maakt dit aanrechtblad tevens dicht. Hierdoor dringt vocht en vuil niet door. Uw composiet aanrechtblad is dus ook hygiënisch en praktisch in gebruik.

Wel dient u agressievere soorten vuil zoals vetvlekken, theevlekken en andere doordringende vloeistoffen zoals vruchtensappen direct te verwijderen om intrekken in uw aanrechtblad te voorkomen.

Composiet aanrechtblad, lees meer over de voordelen en nadelen

Onderhoudsvriendelijk composiet

Aan uw composiet aanrechtblad hoeft u niet veel te doen. Dagelijks maakt u het schoon met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel. Eventueel zou u als extra bescherming uw composiet aanrechtblad jaarlijks kunnen impregneren. Hiermee brengt u een extra bescherming aan voor vocht en vuil.

Ondanks dat een composiet aanrechtblad krasvast is, adviseren we om altijd snijplanken te gebruiken. En net zo als dat composiet hittebestendig is, is het toch beter om onderzetters te gebruiken. Hete pannen kunnen een zogenaamde thermoshock veroorzaken, waardoor het hars dat in het composiet aanrechtblad verwerkt is, kan verkleuren.

Composiet aanrechtblad

Ideaal en sterk voor alles

Met composiet kunt u meer doen! Doordat composiet sterk en niet zo breekgevoelig is, is het ook prima bruikbaar voor andere ruimtes in huis. Zo zijn er composiet badkamerbladen, composiet tafelbladen, composiet achterwanden en composiet vensterbanken.


Adee Keukens kan u adviseren bij de keuze uit één van de soorten aanrechtbladen. Afhankelijk van uw budget, werkwijze en voorkeuren kiezen wij het aanrechtblad dat past bij uw persoonlijke keuken. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

Composiet aanrechtblad

Hoogte en diepte van uw composiet aanrechtblad

Het aanrechtblad is erg bepalend voor uw keuken. Niet alleen is belangrijk dat het aanrechtblad past bij uw keuken en bij uw levensstijl, maar ook de juiste hoogte en diepte van het blad is belangrijk.

Door te kiezen voor een hoger of juist lager aanrechtblad kunt u het praktisch gemak van de keuken aanzienlijk verhogen. Bezoek daarom onze showroom om vrijblijvend advies te krijgen over de juiste hoogte en diepte. Dit kan in ons Ergonomie Center tot op de millimeter nauwkeurig worden vastgesteld!

Bekijk andere aanrechtbladen
Bepaal zelf de meest ergonomische verhouding in uw keuken dankzij ons hoog-laag systeem.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Composiet aanrechtblad