Betonnen aanrechtblad

Een betonnen aanrechtblad is uniek en overweldigend in sfeer. Puur, robuust, het betonnen aanrechtblad maakt een moderne keuken schitterend in zijn soort.

Betonnen aanrechtbladen hebben vele voordelen. Er zijn eindeloze ontwerpmogelijkheden want beton kan in elke vorm gegoten worden. En het is ijzersterk en duurzaam.

Bekijk alle keukens
Betonnen aanrechtblad
Betonnen aanrechtblad

Nadelen van het betonnen aanrechtblad

Groente snijden, de lunch klaarmaken, koffie zetten, aan het aanrechtblad doe je veel. Al snel wordt daarbij gemorst. Een restje broodbeleg, een druppeltje olie, natte appelschillen. Voedselresten laten sporen achter op een betonnen aanrechtblad.

Beton is niet waterbestendig. Ook vetvlekken moeten onmiddellijk verwijderd worden. U kunt uw betonnen aanrechtblad laten behandelen zodat het praktischer in gebruik wordt. En het doet niet onder qua sfeer!

Betonnen aanrechtblad

Warmtebestendig, milieuvriendelijk

Een betonnen aanrechtblad is milieuvriendelijk en warmtebestendig. Ondanks de hittebestendigheid raden we u altijd aan onderzetters te gebruiken voor hete pannen. De hitte kan de beschermlaag aantasten. En u beschermt uw aanrechtblad tegen krassen.

Betonnen aanrechtblad

Coating beschermt tegen vlekken

Uw betonnen aanrechtblad kan worden voorzien van een coating die uw aanrechtblad minder vlekgevoelig maakt. Bij normaal gebruik voorkomt de coating dat vloeistoffen in het betonnen aanrechtblad zuigen.

Deze coating is hittegevoelig, u kunt het beste onderzetters gebruiken om de coating te beschermen. En om te voorkomen dat op langere termijn de werking van de coating vermindert, kunt u uw betonnen aanrechtblad zelf regelmatig in de was zetten. 

Betonnen aanrechtblad

Op zoek naar een betonnen aanrechtblad in Rijssen?

Bent u op zoek naar een betonnen aanrechtblad in de omgeving van Rijssen? Adee Keukens in Rijssen is een betrouwbare, degelijke specialist op het gebied van keukens en aanrechtbladen. Adee Keukens levert de hoogste kwaliteit droomkeukens tegen scherpe nettoprijzen.

Onze service is van topklasse. Bezoek onze showroom voor uitgebreid en helder advies. Desgewenst kunt u in ons Ergonomie Center de ideale hoogte en diepte bepalen van uw aanrechtblad, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. U bent van harte welkom in Rijssen!

Bekijk andere aanrechtbladen
Bepaal zelf de meest ergonomische verhouding in uw keuken dankzij ons hoog-laag systeem.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Betonnen keuken Middelharnis